Όταν ο Τούρκος Πανηγυρίζει πάνω στο αίμα αθώων στην Γάζα.

0
402

Πρωί πρωί το γνωστό Τουρκοκάναλο με εκτενείς ανταποκρίσεις από την Τουρκία, μας δείχνουν με ένα εντελώς ψεύτικο λόγο, για να τα οικονομήσουνε από τους Πετρελαιάδες, Τούρκους να εκφωνούν τερατολογίες φανατισμού των μαζών, και τίποτα περισσότερο.

Τον Τούρκο τον καθοδηγεί μόνο το χρήμα, και αυτό διότι ουδείς άλλος Άραβας ηγέτης, που είναι και ομόφωνος/αδελφός των Παλαιστινίων αγορεύει όπως ο Τούρκος ΥΠΕΞ, και ο ανεκδιήγητος Μπαχτσελί.

Ωμές απειλές από τον φασίστα συνέταιρο Ερντογάν, Μπαχτσελί | Defence-point.gr

Αυτό καταδεικνύεται με τα εξής λίγα λόγια. Λαμβάνοντας ως επιχείρημα τον βομβαρδισμό του Νοσοκομείου της Γάζας, εγκληματική πράξη, προσπαθούν να στρέψουν γνώμες των Τούρκων εναντίον των Ισραηλινών, για πράξεις που διέπραξαν οι ίδιοι στην Κύπρο, το ξεχάσαν, στον, και εν ψυχρώ, υπερθετικό βαθμό βαρβαρότητας, χωρίς αιτία, απλά κάνοντας χρήση του Κίσιντζερ.

Ήτοι, βομβαρδισμός κτιρίων, σφαγές αμάχων, εκτοπισμός από αιώνων κατοίκων, εποικισμός. Δεν χρειάζονται να αναφερθούν άλλα και ακόμα εναντίον των ίδιων των Αράβων, και πολλών άλλων.

Τέλος οι διαρροές ότι μόνο ο Ερντογάν μπορεί να απελευθερώσει τους όμηρους από την Χαμάς δείχνει και το από που επίσης καθοδηγείται αυτή η Οργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here