14 λόγοι που θα πρέπει να αρχίσετε να τρωτε Αγγούρι!

0
291

Αγγούρια είναι νούμερο τέσσερα πιο καλλιεργημένη λαχανικών στον κόσμο και είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα για τη γενική υγεία σας, που συχνά αναφέρεται ως ένα σούπερ τροφίμων.

Αγγούρι ενυδατώνει το σώμα

Εάν είστε πάρα πολύ απασχολημένος για να πίνουν αρκετό νερό, να φαει το δροσερό αγγούρι, το οποίο είναι 90 τοις εκατό του νερού. Θα αποζημιώσει χαρωπά το νερό σας που χάνονται.

Αγγούρι ανακουφίζει μέσα και έξω

Τρώγοντας αγγούρι θα πάρει την ανακούφιση του σώματός σας από την καούρα. Εφαρμόστε το αγγούρι στο δέρμα σας και θα πάρει την ανακούφιση από τα ηλιακά εγκαύματα.

Αγγούρι αποβάλλει τις τοξίνες

Όλα ότι το νερό σε αγγούρι λειτουργεί ως ένα εικονικό σκούπα, που σαρώνει τα προϊόντα αποβλήτων από το σώμα σας. Με την τακτική κατανάλωση, αγγούρι είναι γνωστό για να διαλυθεί πέτρες στα νεφρά.

Αγγούρι αναπληρώνει καθημερινά βιταμίνες

Αγγούρια έχουν οι περισσότερες από τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα μέσα σε μια μέρα. Β και C, οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα να σας κρατήσει λαμπερό και να σας δώσει ενέργεια. Κάντε το πιο ισχυρό από την παρασκευή χυμού αγγουριού με σπανάκι και καρότο.

Μην ξεχάσετε να αφήσετε το δέρμα στο γιατί περιέχει μια καλή ποσότητα βιταμίνης C, περίπου το 12 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας αποζημίωσης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here