6η Διεθνής Συνάντηση για την αποκατάσταση των μνημείων Ακροπόλεως.

0
264

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Επιτροπής Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως και της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης και σε συνεργασία με την Α΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και την Ειδική Υπηρεσία Τομέα Πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 – 5 Οκτωβρίου 2013 η έκτη διεθνής διήμερη επιστημονική συνάντηση με θέμα:

«Τα αναστηλωτικά έργα στην Ακρόπολη»

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά.

Το συνέδριο είναι ανοιχτό στο κοινό. Ωστόσο, λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής. Για τη δήλωση συμμετοχής αρκεί να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Γραμματείας ή το Γραφείο Τεκμηρίωσης της ΥΣΜΑ (τηλ. 210.32.43.427, e-mail: 6thmeeting.ysma@culture.gr, fax: 210.32.51.620, αρμοδία: κ. Σοφού).

Η εγγραφή στο συνέδριο θα είναι δυνατή και την πρώτη μέρα του συνεδρίου, λίγο πριν από την έναρξή του. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν το τεύχος περιλήψεων του συνεδρίου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα καθώς και την κονκάρδα του ονόματός τους που θα τους επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους ξεναγήσεων.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου σε pdf:

files/dangelides/CONFERENCE_PROGRAMME_11_9_13_d.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here