Eν Κρυπτώ στην Ουκρανία η κ. Σακελλαροπούλου την στιγμή που ο Ζελένσκι αποθεώνει στα φανερά τον Ερντογάν.

0
175

Με μια λακωνική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του Προεδρικού Μεγάρου έκανε γνωστό ότι η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται από το πρωί στο Κίεβο προκειμένου να συναντήσει τον Ζελένσκι.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο Κίεβο, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy»…αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην Ουκρανία η Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επισκέφτηκε τις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς περιοχές | Έθνος

Η Σακελλαροπούλου έφτασε με πτήση στην Πολωνία και έπειτα ταξίδεψε στο Κίεβο με τρένο, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αυτό ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι λίγες ώρες προτού η ίδια φτάσει στο Κίεβο, ο Ζελένσκι έκανε μία προκλητική ανάρτηση με την οποία κυριολεκτικά αποθέωνε τον Ερντογάν.

Τον Ερντογάν, ο οποίος καθημερινά απειλεί την Ελλάδα με εισβολή και χτύπημα κατά αμάχων ακόμα και στην πρωτεύουσα.

Αντί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απαιτήσει από τον Ζελένσκι να καταδικάσει απερίφραστα την δράση της Τουρκίας, Σώπασε Ενοχικά!…

Ο Ζελένσκι συνεχίζει να προσβάλει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη στέλνει εν κρυπτώ ελικόπτερα στην Ουκρανία! Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα υπάρχουν τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, τα οποία έχουν συσκευαστεί και πηγαίνουν στην Ουκρανία, κάτι το οποίο έχει αποκρυφτεί!

Η Ελλάδα έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα συμμετέχοντας στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενώ έχει θέσει σε κίνδυνο την ίδια την Eθνική την Aσφάλεια τόσο στέλνοντας όπλα από τα νησιά στην Ουκρανία όσο και διαρρηγνύοντας πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία.

Στην Ουκρανία η Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επισκέφτηκε τις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς περιοχές | Έθνος

Μόλις χθές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον Υπουργό Eθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και κουστωδία, επισκέφθηκαν το Κίεβο.

Μία κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις εντός Ελλάδας, ειδικά από το λογύδριο της Προέδρου και την απάντηση του Ζελένσκι!…

Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι ποιο ήταν;

Μα φυσικά να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για αυτή την επίσκεψη!

Κουβέντα για την συνάντηση, την κοινή συνέντευξη τύπου, τα άρματα που παρέλαβε – γι’ αυτό έγινε άλλωστε η επίσκεψη για τις εξωφρενικές δηλώσεις στήριξης της Προέδρου στην Ουκρανία και την αφωνία φυσικά έναντι της Τουρκίας.

Επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό του Ζελένσκι στο Twitter, βλέπουμε αναφορές σε κάθε συνομιλία και κάθε επίσκεψη, κάθε συνάντηση με ξένο ηγέτη, παράγοντα ή χρηματοδότη.

Η συνάντηση με την Σακελλαροπούλου απουσιάζει επιδεικτικά! Αντίθετα, μεσουρανούν οι  διθυραμβικές αναρτήσεις του Ζελένσκι για τον Ερντογάν και την Τουρκία, οι οποίες μάλιστα έγιναν λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου και του υπουργού εθνικής άμυνας της Ελλάδας.

Αναφέρονται επίσης οι συνομιλίες του με τον Πρόεδρο της Μολδαβίας, της Γαλλίας, της Ινδονησίας, χρηματοδότες του κλπ…

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια, την απόλυτη προσβολή.

Εννοείται ότι η επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου απουσίαζε από όλα τα μεγάλα Oυκρανικά ΜΜΕ ή έγινε μία απλή αναφορά, η λεγόμενη «ξεπέτα».

Υ.Γ. Η Α. Σακελλαροπούλου με τον…σύντροφό της στην Ουκρανία σε επίσημες συναντήσεις με τους καθεστωτικούς του Κιέβου!

Η Α.Σακελλαροπούλου με τον… σύντροφό της στην Ουκρανία σε επίσημες συναντήσεις με τους καθεστωτικούς του Κιέβου – Pronews.gr

Με το έτσι θέλω τον έχει αναγάγει σε…θεσμικό παράγοντα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συνεχίζει να διασύρει τον θεσμό της προεδρίας αφού με το έτσι θέλω έχει ουσιαστικά ανακηρύξει σε θεσμικό παράγοντα τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη και τον είχε μαζί του σε επίσημες συναντήσεις με παράγοντες του καθεστώτος του Κιέβου.

Η επίσημη αναβάθμιση του προεδρικού συντρόφου έγινε όταν η κυρία Πρόεδρος αποφάσισε να σταθεί δίπλα της στην εξέδρα, κατά την στρατιωτική παρέλαση της Eθνικής μας Eπετείου στην Αθήνα.

Από τότε δεν υπάρχει επίσημη συνάντηση που να λείπει ο Κοτσώνης. Πρόσφατα υποδέχτηκε…το Βασιλικό Ζεύγος της Ολλανδίας!…

Τώρα τι έχουμε; Παρουσία στην Ουκρανία όπου συμμετείχε και στις επίσημες συζητήσεις με τον…Ζελένσκι και τους συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την συνάντηση απουσίαζε η σύζυγος του Ζελένσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here