• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Όταν η λαμογιά δεν είναι χόμπι αλλά επάγγελμα!!

  Όταν η λαμογιά δεν είναι χόμπι αλλά επάγγελμα!!

 • Καταιγιστικές εξελίξεις: Οι εισαγγελείς διαφθοράς εντόπισαν τους λογαριασμούς που έμπαιναν οι μίζες των πολιτικών από τη Novartis.

  Καταιγιστικές εξελίξεις: Οι εισαγγελείς διαφθοράς εντόπισαν τους λογαριασμούς που έμπαιναν οι...

 • Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

  Εθνική Μειοδοσία Σαμαρά με το απαράδεκτο άρθρο του στους Financial Times!

 • Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

  Νέα «βόμβα» του έντιμου Γ. Σούρλα: Μου έδιναν μίζα 500 εκ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια!

 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση του;

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Έχει τελειώσει το πολιτικό παιχνίδι πλέον για τον Γεωργιάδη! Θέμα ωρών η παραίτηση...

 • Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο Novartis - Όλες οι λεπτομέρειες.

  Κρατηθείτε: Έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Άδωνι στο σκάνδαλο...

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ποια είναι η μεγάλη γιορτή της εκκλησίας μας στις 15 Αυγούστου;

Στις 15 Αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου.

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην Παναγία η οποία γιορτάζεται με λαμπρότητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μάλιστα, προς τιμήν της Παναγίας τηρείται αυστηρή νηστεία από 1 μέχρι 14 Αυγούστου κατά την οποία νηστεύουμε και το λάδι και για αυτό πολλοί χαρακτηρίζουν την γιορτή και ως το «Πάσχα» του καλοκαιριού. 

O Θ. Παπανικολάου μιλά για τα επόμενα βήματα της Goody’s.

Ένας «ιστορικός» πόθος όλων των διοικήσεων που πέρασαν από το τιμόνι της Goody’s θα γίνει σύντομα πραγματικότητα καθώς η αλυσίδα μετά από 41 χρόνια θα αποκτήσει κατάστημα στην Πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 πρόκειται για γωνιακό κατάστημα που θα λειτουργήσει σε χώρο που φιλοξενούσε παλαιότερα τραπεζικό υποκατάστημα και φιλοδοξεί να αποτελέσει το «flagship» της αλυσίδας.

Σε επικοινωνία που είχε το news247 με τον CEO του τομέα εστίασης της Vivartia, και από την προηγούμενη Δευτέρα CEO και της MIG, κ. Θανάση Παπανικολάου πρόκειται για ένα εμβληματικό σημείο το οποίο δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το νέο πρόσωπο της Goody’s μέσα από την νέα εικόνα όπως αυτή άρχισε να διαμορφώνεται από το 2014 όταν και ξεκίνησε το νέο concept των Goody’s Burger House.

Η Goody’s σήμερα αριθμεί 120 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 80 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, με εξαιρετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, ενώ συνεχίζεται παράλληλα η ανανέωση και των υπολοίπων Goody’s σε Goody’s Burger House με εντατικούς ρυθμούς.

Οι Αθηναίοι καλωσόρισαν το νέο απόκτημα της πόλης!

Στην αρχή ήταν η θέα του υδάτινου καναλιού που έφερνε τη θάλασσα στα πόδια μας. Επειτα ο περίπατος στο κατάφυτο πάρκο και το σημείο (Αγορά) όπου ενώνεται η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη.

Μετά σε θάμπωναν τα φώτα από τα λαμπερά κτίρια των δύο οργανισμών, σε ζάλιζαν τα ασανσέρ που σε ανέβαζαν στο επιβλητικό στέγαστρο, το οποίο σαν μαγικό χαλί χάριζε θέα σε όλη την πόλη.

Σε άφηνε άφωνο η καλαισθησία και η εμμονή στη λεπτομέρεια.......

 

Σε κάθε βήμα που κάναμε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ολοκαίνουργιο τοπόσημο που θα επανακαθορίσει τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης, ο θαυμασμός απλώς πολλαπλασιαζόταν.

Για όσους γεννήθηκαν μέχρι το 1985….θα καταλάβουν!

«H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε……

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή, περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να……μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.. Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους.

Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης».

Σε ευχαριστώ αλλά...δεν μπορείς.

Αν και η καταγωγή μου είναι από την αγαπημένη μικρούλα Παηδονιά της περιοχής Πωγωνίου, τις διακοπές μου τις περνούσα στα Γιάννινα όπου από πολλά χρόνια πίσω, είχε εγκατασταθεί οικογένεια μας.

Στα αγαπημένα Γιάννινα της καρδιάς μου, εκεί που μ' έστελνε τα καλοκαίρια ο Πατέρας μου, που γι' αυτόν τα Γιάννινα ήσαν η αρχή και το τέλος του κόσμου!

Εκεί τον γέννησε η Κυρά-Μάνα η Καλλιόπη που για τελευταία φορά που την φίλησε, ήταν εκείνο το πρωινό που εκείνος της έγνεψε απ' τη στροφή της τότε οδού Δαγκλή και σήμερα Φρόντζου, για να χαθεί ύστερα βηματίζοντας πάνω στα γλιστερά φθαρμένα καλντερίμια, στο ταξίδι του για την άτυχη εκστρατεία της Μικράς Ασίας όπου τον καλούσε η Πατρίδα. Από τότε μου διηγείτο πάντα με δακρυσμένα μάτια:

«Από εκείνη τη φορά δεν ξαναείδα πια τη Μάνα μου. Πέθανε στο μεταξύ η χρυσή μου και σίγουρα την πήραν στην αγκαλιά τους οι άγγελοι να την παν στους ουρανούς».

Το Γιαννιώτικο πατρικό μας σπίτι του 1847 της οδού «Δαγκλή 13»!  

Μου τα διηγιόνταν ο Πατέρας μου αυτά και άλλα, ξανά και ξανά, με πικρή νοσταλγία και πόνο γιατί σίγουρα αισθάνθηκε πως ήταν τότε η στιγμή που σημάδευε το τέλος μιας εποχής που το Γιαννιώτικο πατρικό μας, τότε ακόμη στεκόταν όρθιο αλλά περήφανο στο πείσμα των καιρών, ζωντανεύοντας με την παρουσία του, τους όσους θρύλους που κόντευαν να πεθάνουν από την αμείλικτη πεζοπορία της ζωής. Μιας ζωής που ποτέ δεν έκανε όπισθεν!

Σελίδα 6 από 38

Σχετικά άρθρα

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαυστε τις περισσότερες ατάκες που προέρχονται από την καθημερινότητα…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός

112

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top