Αλλαγές Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Κηφισιάς.

0
176

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τροποποιεί και προσθέτει στην 250/2017 Απόφαση του, για τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Σύμφωνα με την απόφαση του αναθέτει στους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή με εξουσιοδότησή του συγκεκριμένων εγγράφων και πιστοποιητικών:

Στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Δήμητρα Αγαπάκη, ως Εντεταλμένη Νομικής Υπηρεσίας, τις αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης του Τμήματος της Νομικής Υποστήριξης.

Στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Κατερίνα Καραλή, ως Εντεταλμένη Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Ερυθραίας, την αρμοδιότητα της εποπτείας του ΚΑΠΗ της Νέας Ερυθραίας σε στενή συνεργασία με το τμήμα Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Κομιανό, ως Εντεταλμένο Πρασίνου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Μωράκη, ως Εντεταλμένο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, την αρμοδιότητα της εποπτείας της Διεύθυνσης Διαχείρισης: Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού (που συμπεριλαμβάνει και την συντήρηση του στόλου των οχημάτων του Δήμου) και Πολιτικής Προστασίας……εκτός του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Γιάννη Παντελεάκη, ως Εντεταλμένο Προσχολικής Αγωγής, την αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελή Παπανικολόπουλο, ως Εντεταλμένο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με την αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και των θεμάτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών-Οικονομικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης.

Στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα, ως Εντεταλμένη Ελεύθερου Πανεπιστημίου, την αρμοδιότητα της εποπτείας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ».

Στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τσούλο, ως Εντεταλμένο Τοπικής Δημοκρατίας, την αρμοδιότητα της Προετοιμασίας, Οργάνωσης, Υλοποίησης των Συνοικιακών Συνελεύσεων, σε στενή συνεργασία με τα Συνοικιακά Συμβούλια, καθώς και της συγκέντρωσης-ταξινόμησης των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

Στην Δημοτική Σύμβουλο, κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, ως Εντεταλμένη Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, τις αρμοδιότητες:

α) Της εποπτείας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

β) Της μελέτης, σχεδίασης, εισήγησης και παρακολούθησης συστημάτων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και χωριστής διαλογής αποβλήτων, προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης κι επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.

Ισχύει ως προς τους άμισθους Συμβούλους του Δήμου η υπ’αρ.250/2017 Απόφαση Δημάρχου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here