Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Παναγιώτη Γαλάνη.

0
527

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο κ. Παναγιώτης Γαλάνης ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του δεύτερου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» .

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Παναγιώτη Γαλάνη που δέχθηκε να συνεργαστεί με τη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ο Συνδυασμός μας εμπλουτίζεται ποιοτικά με έναν άριστο γνώστη των πληροφοριακών συστημάτων, ενώ έχει εφαρμόσει πρωτοποριακές μεθόδους για συστήματα ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων και ψηφοφοριών.

Ο κ. Γαλάνης θα ενισχύσει σημαντικά την ψηφιακή πολιτική του Δήμου μας.

Η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», ως Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς έχει ήδη προσφέρει αρκετές καινοτομίες και αυτό είναι το όραμα και για το μέλλον: Σύγχρονος Δήμος Ήπιας Ανάπτυξης και Καινοτομιών».

Ο κ. Παναγιώτης Γαλάνης δήλωσε:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με στο στόχο να προσφέρω με την τεχνοκρατική μου κατάρτιση στο χώρο της πληροφορικής αλλά και με την έμπρακτη εμπειρία μου στα θέματα ηλεκτρονικής δημοκρατίας και συμμέτοχής στα κοινά. Ευχαριστώ τον Γ. Θωμάκο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και την ευκαιρία που μου δίνει να ασχοληθώ με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here