ALERT-Γιώργος Κύρτσος: Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να συνεννοηθούν γιατί έρχεται οικονομική καταστροφή.

0
784

Βόμβα Μεγατόνων έριξε ο Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open TV για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία περιέρχεται η Ελληνική οικονομία εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε πως τα χρήματα ενίσχυσης από πλευράς κυβέρνησης «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», πως η οικονομική ύφεση που προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.

Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, συμπλήρωσε το «γαλάζιο» στέλεχος.

Σε αυτό το κλίμα – εάν ερμηνεύουμε σωστά την απάντηση του σύμφωνα με την ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου στο Open TV – έρχονται μειώσεις μισθών και συντάξεων, αδυναμία της χώρας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και παρότι βλέπει μία πρόσκαιρη ανάσα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τόνισε ότι τον Σεπτέμβρη τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

Το Σύγχρονο Μήνυμα του έπους της ΕΟΚΑ.

Την 1η Απριλίου 1955 γράφτηκε με χρυσά γράμματα μία από τις ενδοξότερες σελίδες του Ελληνισμού.

Εμπνεόμενοι από τις θυσίες των γενναίων της ΕΟΚΑ και όλων των Ηρωομαρτύρων του έθνους, ήλθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε απόλυτα πως η λευτεριά και η ευδαιμονία αξίζουν μόνον σε λαούς και έθνη που διακατέχονται από Ομοψυχία, Τιμιότητα, Εργατικότητα, Γενναιότητα και Προγραμματισμό.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν!…κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα!…

Βάλτε πάνω στο τραπέζι προς συζήτηση τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, «καταλήξτε» άμεσα στην καλύτερη δυνατή Εθνική Στρατηγική, για να μπορέσει η Πατρίδα μας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Υ.Γ. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλάει ζωντανά στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την ζημιά που θα υποστεί η οικονομία της χώρας από την πανδημία. Όποια και αν είναι η ζημιά…να είναι γρήγορη η ανάκαμψη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here