ΔΗΛΩΣΗ Επιστημονικής Φαντασίας της Ντόρας Μπακογιάννη: «Πράκτορες ξένων δυνάμεων όσοι Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι αντιδρούν στα σχέδια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη».

0
233

Επικίνδυνες δηλώσεις με επικίνδυνες συνέπειες!….

Μετά την Δήλωση-Βόμβα με την οποία απείλησε τους νυν και πρώην διοικητές της ΕΥΠ πως αν μιλήσουν για την κακουργηματική και δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε νέα δήλωση με την οποία επιχειρεί να εμφανίσει όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους κρίνουν και στέκονται απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ως πράκτορες της…Ρωσίας!

Έτσι λοιπόν μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε:

«Μία ξένη δύναμη, και θα το πω έτσι να το καταλάβει ο κόσμος, μία ξένη δύναμη η οποία θέλει να επηρεάσει την Ελληνική πολιτική ζωή δεν θα πάρει τον μπακάλη της γειτονιάς εμένα θα προσπαθήσει να πάρει ή κάποιον πολιτικό ή κάποιον από εσάς (απευθυνόταν στους δημοσιογράφους) δηλαδή κάποιον ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει την Ελληνική Κοινή Γνώμη».

Σημειώνεται ότι πριν από δέκα ημέρες ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, υποδύθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο του Μεγάρου Μαξίμου τον ρόλο «Ο πατριώτης Πρωθυπουργός που θέλουν να ρίξουν οι κακοί ξένοι» κατονομάζοντας μάλιστα τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν ως έναν από αυτούς που θέλουν να τον ανατρέψουν, αλλά και τον Πρόεδρο της Τουρκίας ως επίδοξο ανατροπέα του!

Αναγνωρίζοντας κατά τρόπο πρωτοφανή και αδιανόητο για την Ελληνική μεταπολεμική ιστορία, παρεμβατικό ρόλο στην Τουρκία σε ότι αφορά τα Ελληνικά εσωτερικά πράγματα!

Secret Agent: The Five Keys (2021) - Game details | Adventure Gamers

Αντί στη συνέχεια της ομιλίας του να δηλώσει ότι παραιτείται, που επί Πρωθυπουργίας του η Τουρκία απέκτησε παρεμβατικό ρόλο στα εσωτερικά Ελληνικά πολιτικά πράγματα, αυτό το χαρακτήρισε περίπου παράσημο για τη θητεία του!

Όπως είπε συγκεκριμένα για ότι συμβεί στην Ελληνική Κυβέρνηση – εξαιτίας της σήψης που έχει επέλθει από το πρόσωπό του – θα φταίει ο Β. Πούτιν και ο Ρ.Τ. Ερντογάν: «Ο Πούτιν και ο Ερντογάν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!».

Έτσι λοιπόν έρχεται τώρα η αδελφή του Πρωθυπουργού, Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη για να υποστηρίξει το αφήγημα αυτό και μάλιστα να το εντάξει σε ένα οργανωμένο σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο συμμετέχουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και αντιφρονούντες δημοσιογράφοι.

Δηλαδή όποιος τον κρίνει ή όποιος απειλεί την Πρωθυπουργική του καρέκλα είναι «Πράκτορας των Ρώσων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here