ΠΥΡΑ Αλέξη Τσίπρα: «Συνεχίζουν την Συγκάλυψη με αποκλεισμό όλων των κρίσιμων μαρτύρων από την Εξεταστική».

0
188

«Η Κυβέρνηση επιβεβαίωσε την ενοχή της»…

Νωρίτερα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είχαν αποχωρήσει από τη σημερινή (8/9) διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής, όταν η ΝΔ αρνήθηκε να αποδεχθεί τους μάρτυρες που προτάθηκαν με πρώτο και κυριότερο τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη.

Οι μάρτυρες που είχαν κληθεί, επικαλούμενοι το απόρρητο δεν συνέβαλαν στο να πέσει φως στις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων όπως του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ και κομμάτων όπως στην περίπτωση των συνακροάσεων του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ αλλά και δημοσιογράφων.

Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας είχαν εμφανιστεί ενωμένες προκειμένου να επέλθει η κάθαρση από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη.

Ο A.Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει «τη συγκάλυψη με αποκλεισμό όλων των κρίσιμων μαρτύρων από την Εξεταστική» και τόνισε όπως όποιοι επικαλούνται το απόρρητο για εγκλήματα κατά του Πολιτεύματος είναι αντιμέτωποι με σοβαρότατες ποινικές ευθύνες. «Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την ενοχή της»…σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατέστρεψε «κάθε στοιχείο για τη παρακολούθηση Ανδρουλάκη, Κουκάκη και ενδεχομένως πολλών ακόμα πολιτικών και δημοσιογράφων» και πως τώρα θέλει να ξεμπερδέψει με συνοπτικές διαδικασίες από την Εξεταστική, αποκλείοντας όλους τους κρίσιμους μάρτυρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «διασυρμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας», «επαναλαμβανόμενη αντιδημοκρατική εκτροπή» και «αδιανόητες απειλές περί δήθεν φυλάκισης για όσους πουν την αλήθεια».

Αυτοί που σύντομα θα λογοδοτήσουν και απέναντι στον Ελληνικό λαό και απέναντι στο νόμο είναι όσοι μάχονται για να επιβάλουν το σκοτάδι και υπονομεύουν τη Δημοκρατία, καταλήγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δήλωσή του.

Όλη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here