«Δυο ξένοι» στα δικαστήρια Τζούλια και Μένιος.

0
723

Αλεξανδράτου και Φουρθιώτης δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα  στα δικαστήρια στις 14/11/18! Η υπόθεση αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο του 2019……..

Για τον Νοέμβριο του 2019 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με πρωταγωνιστές την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Μένιο Φουρθιώτη και μήλον της Εριδος ένα χρηματοκιβώτιο με 200.000 ευρώ!

Οι άλλοτε στενοί συνεργάτες βρέθηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, ενώ και οι δύο ήταν έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ενώπιον της έδρας.

Μόνο που η απεργία των γραμματέων των δικαστηρίων είχε ως αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να αποχωρήσουν άπραγες από το Εφετείο.

Η υπόθεση-μυστήριο έχει ως αφετηρία τη μήνυση που έχει καταθέσει η εκρηκτική ξανθιά πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών εις βάρος του παρουσιαστή και άλλοτε μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή.

Συγκεκριμένα, στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης αφαίρεσε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ο γνωστός παρουσιαστής, με τον οποίο διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της και γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το διόλου ευκαταφρόνητο περιεχόμενό του.

Από την πλευρά του, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του σε όσα ισχυρίζεται το πρώην μοντέλο. Μάλιστα, φέρεται ότι αποδίδει τις εις βάρος του καταγγελίες στην εκδικητικότητα της «ροζ» πρωταγωνίστριας μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, πρόσωπα από το περιβάλλον του παρουσιαστή δηλώνουν βέβαια πως η σκευωρία εις βάρος του θα καταπέσει στο δικαστήριο, όπου θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Στη λίστα των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – τα ονόματα του «βασιλιά του ελληνικού πορνό» Δημήτρη Σειρηνάκη, της μάνατζερ επωνύμων Χριστίνας Παναγιωτόπουλου και του Σπύρου Ρέβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here