Εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

0
238

Ενόψει της απόφασης της Νέας Δημοτικής Αρχής, σε νέα προκήρυξη και σε νέα προσπάθεια εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, και επειδή….. 

(1) πιστεύουμε βαθιά στο θεσμό, 

(2) αξίζει τον κόπο να εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο Δήμο Κηφισιάς,

επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας Kifisia Press θα προσπαθήσει να συμβάλει στην διαδικασία επιλογής του υποψηφίου (εγνωσμένου κύρους, εμπειρίας, ήθους κτλ.) με:

-Συνεχείς δημοσιεύσεις μας ενημερώνοντας και υπενθυμίζοντας στους Δημότες το θεσμό και τη χρησιμότητά του για το Δήμο και τους ίδιους.

-Μόνιμη στήλη στην εφημερίδα μας που εκτός από την ενημέρωση θα δίνει τη δυνατότητα παρεμβάσεων εκ μέρους των Δημοτών.

-Ανάρτηση στην εφημερίδα, των υποψήφιων και των απόψεων τους, εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι, με τα αντίστοιχα στοιχεία τους και την δυνατότητα στο κάθε Δημότη να σχολιάσει τους υποψήφιους αυτούς.

-Ενδεικτική / συμβουλευτική ψηφοφορία μέσω της εφημερίδας τουλάχιστον 30 μέρες πριν από την ημέρα επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης με τη συμμετοχή Δημοτών.

Πιστεύουμε ότι με την ανωτέρω συμβολή μας θα κινητοποιήσουμε και θα προάγουμε τη συμμετοχή των Δημοτών στα κοινά πράγματα της πόλης τους, και ακόμη περισσότερο, σε ένα θεσμό που τους αφορά και τους ενδιαφέρει άμεσα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here