Λαζόπουλος από τα Παλιά για το «Πάνθεον Ηλιθίων» του Κοκλώνη και τα…Όσκαρ της Ντενίση.

0
422

Σαρκαστικός και αιχμηρός ο Λάκης Λαζόπουλος στο νέο επεισόδιο του podcast του «Έξω από το στόμα».

Λαζόπουλος από τα παλιά για το «πάνθεον ηλιθίων» του Κοκλώνη και τα... Όσκαρ της Ντενίση

Καυστικό σχολιασμό επιφύλασσε ο Λάκης Λαζόπουλος για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ταινία της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», για την οποία είχε πει ότι θα έπρεπε να πάει στα Όσκαρ. Μεταξύ άλλων, σχολίασε:

«Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

Είπε αναλυτικά:

«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το ‘Σμύρνη μου Αγαπημένη’ στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη “Σμύρνη” στα Όσκαρ».

«Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης».

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία»… πρόσθεσε.

Βέλη κράτησε όμως στον σχολιασμό του για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένα Πάνθεον Ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ»…είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Γλυπτά του Παρθενώνα μίλησε για «υποκρισία που σέρνεται» και ανέφερε:

«Το 2023 θα έρθουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Η Μελίνα τα απαίτησε, η Μελίνα έθεσε πρώτη το θέμα και ο Μητσοτάκης κανόνισε ενόψει εκλογών να έρθουν και αυτά λίγο να τον ανεβάσουν!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here