Νέο Super «portal» της εφημερίδας Kifisia Press.

0
5199

Η εφημερίδα Kifisia Press, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, ανανέωσε και αναβάθμισε τον επίσημο portal της, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο, σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και υποδομής που διασφαλίζει μια πιο διαδραστική και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σε θέματα επικαιρότητας.

Το super «portal» της εφημερίδας Kifisia Press, επικεντρώνεται  στις  ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληροφόρησης, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό του περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στην ενημέρωσή σας, με συνέπεια, αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και αξιοπρέπεια…….για την Ελλάδα/Κηφισιά με γνώμονα πάντα την αλήθεια!…πέραν από το ΠΡΟΦΑΝΕΣ!

Το Super «portal» είναι σχεδιασμένο  ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή tablet και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Επειδή το Super «portal» της εφημερίδας διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στα «e-χέρια» των αναγνωστών της……παρακαλούμε όπως:

(1) Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας,

(2) Κοινοποιήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας  www.kifisiapress.info στους γνωστούς και φίλους σας,  για χρήση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στο διαδίκτυο ή στο tablet  ή στο κινητό, όπου και αν βρίσκονται……

(3) Googλάρετε  απλά το «kifisiapress»…….για έχετε άμεση και εύκολη ενημέρωση με ένα απλό άγγιγμα!! Δοκιμάστε το……

Υ.Γ. Το Super «portal» της εφημερίδας Kifisia Press, είναι άμεσα συνδεδεμένο  με τα 10 πιο δημοφιλή Sites Κοινωνικής Δικτύωσης και όλα τα είδη των κοινωνικών εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα όπως π.χ.

1.Facebook

2.Twitter

3.Linkedin

4.Reddit

5.Youtube

6.Flickr

7.Instagram

8.Pinterest

9.Tumbir

10.Myspace

Δηλαδή στα κοινωνικά δίκτυα στα οποία βρίσκεται το αναγνωστικό κοινό που άμεσα ενδιαφέρει την εφημερίδα Kifisia Press.

ΜΦΧ
Δημήτριος  Αγγελίδης
Σύμβουλος  Έκδοσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here