Νέο super σύγχρονο «portal» της εφημερίδας Kifisia Press.

0
69

Η εφημερίδα Kifisia Press, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, ανανέωσε και αναβάθμισε τον επίσημο portal  της, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο, σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και υποδομής που διασφαλίζει μια πιο διαδραστική και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σε θέματα επικαιρότητας.

Το σύγχρονο «portal» της εφημερίδας  Kifisia Press, επικεντρώνεται  στις  ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληροφόρησης, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό του περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στην ενημέρωσή σας, με συνέπεια, αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και αξιοπρέπεια……..για την Ελλάδα / Κηφισιά με γνώμονα πάντα την αλήθεια!!».

Το «portal» είναι σχεδιασμένο  ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή tablet και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Επειδή το «portal» της εφημερίδας διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ στα «e-χέρια» των αναγνωστών της……παρακαλούμε όπως:

(1) εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας,

(2) κοινοποιήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας  www.kifisiapress.info  στους γνωστούς και φίλους σας,  για χρήση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στο διαδίκτυο ή στο tablet σας  ή στο κινητό σας,  όπου και αν βρίσκεσθε…….

Googλάροντας  απλά το «kifisiapress»…….έχετε άμεση και εύκολη ενημέρωση με ένα απλό άγγιγμα!! Δοκιμάστε το……

ΜΦΧ
Δημήτριος  Αγγελίδης
Σύμβουλος  Έκδοσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here