Οι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου!!

0
260

Εκτιμώντας πως, η δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα το σύνολο του Ελληνικού λαού, οφείλεται στον τέως Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο επικεφαλής της «Τελείας» και Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε πως, θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Ο Απ. Γκλέτσος, μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι η «Τελεία» θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση που μας έφερε!

Όπως λεει στο protothema.gr, ο κ. Γκλέτσος: «η Τελεία θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση που μας έφερε. Για τα 11 δις που έχασε από τα χέρια του ο ελληνικός λαός, για τις δηλώσεις του «είμαι τρομοκρατημένος από την κατάσταση» που έδιωχναν τους επενδυτές και πολλά ακόμη. Θα ζητήσουμε και από τον κόσμο να υπογράψει – οποίος συμφωνεί φυσικά – και να την καταθέσουμε».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κύριε Απόστολε Γκλέτσο, θες να μηνύσεις τον Γιάνη Βαρουφάκη. Με τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπαδήμο, τον Προβόπουλο, τον Στουρνάρα, τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και τόσους ακόμα των τελευταίων 5 ετών μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2015……τι θα κανείς;

Θα τους αφήσεις ατιμώρητους; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει; Τόσο απροκάλυπτα πια να δηλώνετε την υποταγή σας στα αφεντικά σας, εντός και εκτός χώρας;

ΝΤΡΟΠΗ!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here