Ποιοί διαλύουν το κόμμα της Φώφης για να γίνουν υπουργοί σε κυβέρνηση του Μητσοτάκη;

0
692

Άγριος εμφύλιος έχει ξεσπάσει στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, που σήμερα ακούει στο όνομα ΚΙΝΑΛ, με τη Φώφη να δέχεται ώμο εκβιασμό από πρωτοκλασάτα στελέχη προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το κόμμα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως «τσόντα» στη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται τώρα ως ΚΙΝΑΛ σπαράσσεται από άγριο εμφύλιο. Τα εναπομείναντα στελέχη ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το προσωπικό τους βόλεμα σε μια από τις ελάχιστες έδρες που θα καταλάβει το κόμμα της Φώφης Γεννηματά στην επόμενη Βουλή.

Αιχμάλωτη στην κυριολεξία η Φώφη Γεννηματά, δέχεται καταιγισμό από εκβιασμούς……..

Η Εύα Καϊλή αρνήθηκε να είναι υποψήφια στη Θεσσαλονίκη και με έναν απροκάλυπτο πολιτικό εκβιασμό εξασφάλισε και πάλι θέση στο ευρώ-ψηφοδέλτιο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών και πιέζει για να συμμετέχει και πάλι στο ευρώ-ψηφοδέλτιο.

Ο Γιώργος Καμίνης αναζητάει και αυτός μια θέση στις Βρυξέλλες ενώ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θεωρεί ότι πρέπει ως αρχηγός της ΔΗΜΑΡ να είναι επικεφαλής στο ευρώ-ψηφοδέλτιο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πιστός στο δόγμα της οικογενειοκρατίας, θεωρεί την έδρα στην Αχαΐα υπόθεση της οικογένειας Παπανδρέου και η Φώφη χωρίς να φέρει αντίρρηση, το δέχτηκε.

Ανέλαβε επίσης να τακτοποιήσει και τον αδελφό του ΓΑΠ, τον Νίκο Παπανδρέου στην Ευρωβουλή για να μην υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα.

Ο Βενιζέλος που βλέπει το ΚΙΝΑΛ να διαλύεται, το σκέφτεται αν θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με διαρροές προτιμάει την ασφάλεια του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Βέβαια υπάρχουν και μια σειρά στελεχών που περιμένουν να γίνει το ΚΙΝΑΛ τσόντα σε μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μήπως και πάρουν κανένα υπουργείο και καμία ΔΕΚΟ.

Γι’ αυτό τους ταρακούνησαν οι αυτονόητες δηλώσεις του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος χαρακτήρισε ολέθριο για τη χώρα και την κοινωνία το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης τάχθηκε επίσης υπέρ της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης με απλή αναλογική για να ανοίξει ο δρόμος για προοδευτικές συνεργασίες.

Κάποιοι κατηγόρησαν τον Σταμάτη Μαλέλη ότι με τις δηλώσεις του θολώνει το μήνυμα προκαλώντας πρόβλημα στο ΚΙΝΑΛ.

Προφανώς εννοούν ότι το μήνυμα που πρέπει να εκπέμπει το ΚΙΝΑΛ είναι οι καθημερινές επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να δίνονται διαπιστευτήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη μήπως και φιλοτιμηθεί και τους δώσει κανένα υπουργείο όταν και εάν γίνει κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here