Σφοδρή επίθεση του διευθυντή της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
280

Το σημαντικό ερώτημα είναι αν ο Αντώνης Καρακούσης εκφράζει μόνο τον εαυτό του ή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διευθυντής της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη ΤΟ ΒΗΜΑ, ο Αντώνης Καρακούσης, εκτόξευσε διπλή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την πρώτη μέσω της εφημερίδας που διευθύνει και το δεύτερο από το twitter. Τα κείμενα διαφέρουν ελάχιστα.

Όπως θα διαβάσετε το κείμενο στην εφημερίδα καταλήγει με τη φράση «δεν μπορεί να πάει μακριά» και στο twitter «έχει αρχίσει να μπάζει νερά».

Το σημαντικό ερώτημα είναι αν ο Αντώνης Καρακούσης εκφράζει μόνο τον εαυτό του ή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μία τόσο σκληρή κριτική-επίθεση θα μπορούσε κάλλιστα κανείς να υποθέσει πως εκφράζει και τον εκδότη. Θα ήταν παράδοξο να υποθέσει κανείς ότι θα γραφόταν ένα τέτοιο κομβικό κείμενο ενάντια στην επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όχι βεβαίως πως δεν έχει την αξία ένα τέτοιο δημοσίευμα αν δεν απηχεί και τις εκτιμήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εχει και πολύ μεγάλη μάλιστα. Αν, όμως, εκφράζει και τον μεγαλοεκδότη, τότε η επίθεση έχει τεράστια ποιοτική διαφορά και το μήνυμα είναι εξόχως σημαντικό.

Το επίμαχο δημοσίευμα στην εφημερίδα

«Ωστόσο, το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμού και ακόμη περισσότερες αυταρχισμού, που χαρακτηρίζει τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά». 

Και στο Twitter

«Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here