Σχεδόν Κατέρρευσε η Φώφη βλέποντας τον Λοβέρδο να της ρίχνει το γάντι μέσω ΕΡΤ!

0
377

Κόλαση με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ που έψαχνε την ευκαιρία για να γκρεμίσει την Φώφη Γεννηματά από την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής.

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος καθώς έχει την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου, που βλέπει στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου τον αυριανό κυβερνητικό εταίρο σε περίπτωση που δεν θα καταφέρει να επιτύχει αυτοδυναμία.

Μιλάμε φυσικά και για τις καραμπόλες που μπορεί να προκύψουν, από τις εκλογές με απλή αναλογική, όπου ένα εφιαλτικό σενάριο που μελετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ένα δυνατό ΚινΑλ με επικεφαλής την Φώφη Γεννηματά να στραφεί στον ΣυΡιζΑ σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα το επιτρέψει.

Αντίθετα, ένα ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος θα επιχειρήσει να ανασυστήσει το ΠΑΣΟΚ, είναι ότι πιο βολικό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα του εξασφαλίσει κυβερνητική μακροβιότητα, ανεξαρτήτως του τι θα βγάλουν οι κάλπες. Έχοντας πάντα ως δεδομένο την δύναμη των κομμάτων όπως προκύπτει από τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις.

Το γεγονός ότι η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου με την επίσημη αμφισβήτηση της Φώφης Γεννηματά έγινε από την κρατική τηλεόραση, δείχνει ακριβώς τι θα επακολουθήσει.

Ας ετοιμαστούμε να δούμε αγιογραφίες από μέσα προσκείμενα στην κυβέρνηση, για τον Ανδρέα Λοβέρδο, που πρέπει να υπενθυμίσουμε πως είναι υπόδικος για το σκάνδαλο Novartis!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here