Το «Μακεδονία Ξακουστή» που κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη απαγορεύθηκε στις ΕΔ και η αλήθεια…

0
496

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά, υποστήριξε ότι το «Μακεδονία Ξακουστή» απαγορεύτηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και όποιος το τραγουδήσει απειλείται με πειθαρχικές διώξεις!

Υποστήριξε ότι αυτό προκύπτει από απάντηση του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στη Βουλή!

«Ο κ. Γεωργιάδης γνωρίζει άριστα ελληνικά. Και αρχαία…Συνεπώς το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι δεν έχει διαβάσει καν την απάντηση του ΥΕΘΑ και ότι κάποιοι πολύ κακοί του σύμβουλοι του είπαν ότι ήθελαν να του πουν ή ότι ήθελε να ακούσει!»

Η απάντηση Αποστολάκη στη Βουλή είναι σαφής και καλό θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να είναι πιο προσεκτικός στα θέματα του ΥΠΕΘΑ.

Όπως και όλοι οι πολιτικοί που ορθώς απαιτούν από εμάς τους δημοσιογράφους να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι γράφουμε.

Σε ότι μας αφορά το προσπαθούμε φροντίζοντας σχεδόν πάντα ότι γράφουμε να υποστηρίζεται και από έγγραφα, που όπως καλά γνωρίζει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να χρησιμοποιηθούν δημοσίως. Ενημερωνόμαστε όμως όσο μας επιτρέπεται και μετά γράφουμε…!!

Η απάντηση του ΥΕΘΑ στη Βουλή δεν είναι μυστικό και ο κ. Γεωργιάδης είχε πρόσβαση για να ενημερωθεί. Συνεπώς η δήλωσή του είναι ατυχέστατη.

Η ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ……ΕΔΩ……..

Η απάντηση του ΥΕΘΑ απ΄ όπου ΔΕΝ προκύπτει πουθενά ότι το «Μακεδονία Ξακουστή» έχει απαγορευθεί.

ΘΕΜΑ: Κοινοβουλευτικός Έλεγχος
ΣΧΕΤ: Ερώτηση 5643/14-02-2019 της Βουλής των Ελλήνων.

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Αναφώνηση αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι δεν επιβεβαιώνεται η αναφώνηση τέτοιου είδους συνθημάτων.

Τέλος επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υ. Γ. ΥΠΟΥΛΗ επίθεση κατά της συνοχής των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων.

Υ.Γ.1. Με FAKEnews ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε να υποσκάψει το ηθικό του στρατεύματος…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here