Επίσημη πρώτη της κ. Αγγελικής Παπάζογλου με την «Κοινωνία Παρούσα».

0
771

Στις 17/03/19 σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισίας με αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου  να δίνουν  το παρόν και  τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, να υποδέχεται τους προσκεκλημένους, η κ. Αγγελική Παπάζογλου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος αλλά και τους πρώτους 30 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνία Παρούσα».

Στην αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έδωσαν το παρών μέλη της κυβέρνησης, ευρωβουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών: 

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τάσος Πετρόπουλος, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Φωτεινή Κούβελα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θανάσης Δημάκης και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές και βουλεύτριες Αννέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη, Ελένη Αυλωνίτου, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μπαλάφας , η ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης.
Την εκδήλωση τίμησαν ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο εκδότης κ. Ηλίας Λιβάνης, η πρώην Ευρωβουλεύτρια και πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων των Γυναικών του Ευρωκοινοβουλίου κα. Άννα Καραμάνου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.
Το παρών έδωσαν επίσης η Αντί-περιφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Σοφία Κορωναίου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Άκης Κατωπόδης, ο πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Δημήτρης Φωκιανός, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Πέτρος Δαμιανός, η υποψήφια Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κ. Αιμιλία Τζίβα και το μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής των Οικολόγων Πράσινων κ. Τάκης Νικολακόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με βιογραφικά στοιχεία της Αγγελικής Παπάζογλου αλλά και στιγμιότυπα της δράσης της τόσο στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων και στο Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε πολλαπλούς τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Παράλληλα παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα βασικά σημεία του Προγραμματικού Σχεδίου για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ενώ ανακοινώθηκαν και παρουσιάστηκαν οι νέοι, στην πλειονότητα, άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα», το οποίο με «φρέσκο αέρα» και μεγάλη ορμή φιλοδοξεί με την παρέμβαση, τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη να φέρει με τόλμη στο προσκήνιο τους ίδιους του δημότες της περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here