Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δυσφημίσεις στο Ευρωκοινοβούλιο!

0
287

Προφανώς όσοι ενημερώνονται από την τηλεόραση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δεν το έμαθαν, αλλά η Ελλάδα είχε και πάλι την αρνητική/τιμητική της στην Ευρώπη.

Στο Ευρωκοινοβούλιο Πλάκωσαν την Κυβέρνησή για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου και της Ενημέρωσης στη χώρα. Διασυρμός.

Αλλά στον φιλομητσοτακικό μιντιακό χώρο μούγκα στη στρούγκα. Η επιτομή του ρεπορτάζ έχει την υπογραφή ενός σκιτσογράφου.

Ο Γιάννης Δερμεντζόγλου συνόψισε αριστοτεχνικά την κατάσταση, στη φράση μιας από τις φιγούρες του:

«Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ερώτημα είναι αν υπάρχει Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Στα Ελληνικά ΜΜΕ, αν υπάρχει Ευρωκοινοβούλιο».

Υ.Γ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διατυπώνει τη διαμαρτυρία του για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, αλλά ο Μητσοτάκης επαναλαμβάνει διά στόματος Μισέλ Ασημακοπούλου βρόμικές κατηγορίες εναντίον εκείνων που ζητούν την αποκατάσταση των Δημοκρατικών Αρχών.

Για τραγική ειρωνεία, η Ελληνική Κυβέρνηση απευθύνεται στην Ολλανδή Βουλευτή Σόφι Ιντ’ Φελτ που υπερασπίζεται τη Δημοκρατία στην Ελλάδα µε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε η χούντα εναντίον του Ολλανδού ΥΠΕΞ Μαξ βαν ντερ Στουλ, ο οποίος υπήρξε εισηγητής στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπέρ της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα καταγγέλλοντας τα βασανιστήρια.

Υ.Γ.1. Με όσα είπε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ξανά, στο Ευρωκοινοβούλιο υπερασπίζεται την Κυβέρνηση και τη ΝΔ, αλλά δυσφημεί την Ευρωπαϊκή Υπόσταση της χώρας-και την Πολιτική της…του Γιώργου Λακόπουλου.

Προφανώς όσοι ενημερώνονται από την τηλεόραση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δεν το έμαθαν, αλλά η Ελλάδα είχε και πάλι την τιμητική της στην Ευρώπη!…

Η συνέχεια ΕΔΩ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here