Ο Τρόμος της Ερήμου: Γυναίκες από το Τάγμα Caracal εξουδετέρωσαν σχεδόν 100 αντάρτες της Χαμάς.

0
272

Μόνο λίγοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξαιρετικές ενέργειες του Τάγματος Caracal κατά τη διάρκεια της μάχης τους εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς αναφέρει η Jerusalem Post που φιλοξενεί την διήγηση της Αντισυνταγματάρχου του Ισραηλινού Στρατού Μπεν-Γιεχούντα.

Κατά τη διάρκεια του γρήγορου ταξιδιού, η Μπεν-Γιεχούντα άρχισε να κατανοεί την κλίμακα των τρομοκρατικών επεισοδίων στην περιοχή.

Πόλεμος στο Iσραήλ: Οι γυναίκες στρατιώτες του τάγματος «Caracal» εξόντωσαν 100 άντρες της Χαμάς - Η αφήγηση της διοικήτριας - Psts.gr

Φτάνοντας στη Σούφα, έλαβε μια αναφορά από έναν λοχία από τους φρουρούς στην είσοδο της στρατιωτικής βάσης, που έδειχνε ότι τρομοκράτες ήταν μέσα με τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Πόλεμος στο Iσραήλ: Οι γυναίκες στρατιώτες του τάγματος Caracal εξόντωσαν 100 άντρες της Χαμάς - Η αφήγηση της διοικήτριας

Η Μπεν-Γιεχούντα τόνισε τη σημαντική συνεισφορά των γυναικών στρατιωτών υπό τις διαταγές της, οι οποίες έσωσαν πολλές ζωές μέσω της ιατρικής περίθαλψης και ακόμη και με τολμηρές προσγειώσεις ελικοπτέρων υπό πυρά.

Η αξιοσημείωτη απόδοσή τους κάτω από την ακραία πίεση του πολέμου ανέδειξε τις δυνατότητές τους.

Υ.Γ. Αυτή είναι η υπολοχαγός Terminator του ισραηλινού στρατού! Αφάνισε 100 μαχητές μαζί με την ομάδα της.

Εξολόθρευσε περισσότερους από 100 τρομοκράτες της Χαμάς. Ανήκει στο Τάγμα Caracal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here