Έγιναν «41» τα Ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη!

0
496

∆ύο οικόπεδα στο Ζαγόρι έρχονται να προστεθούν στο παχυλό real estate χαρτοφυλάκιο της οικογένειας του Πρωθυπουργού.

Έκανε 41 τα ακίνητά της η οικογένεια Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη, αγοράζοντας δύο οικόπεδα σε µια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, στο Ζαγόρι.

Εκτός το “41τακατό” έγιναν… 41 και τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της καταχρεωμένης οικογένειας – CandiaDoc-Κρήτη-Επικαιρότητα,αρθρογραφία,παραπολιτικά

Ο Πρωθυπουργός, στου οποίου το όνομα είναι τα δύο νέα ακίνητα, παραψένει ένας από τους πιο πλούσιους Πολιτικούς σε ακίνητη περιουσία, αν και όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του η οικογένειά του χρωστάει εμφανώς 1,1 εκατ. ευρώ σε δάνεια και Αφανώς περίπου ακόμη 1 εκατ.

Πρόκειται για το δάνειο 900.000 ευρώ µε το οποίο η Γαλλική εταιρεία της Μαρέβας Γκραµπόφσκι πλήρωσε ένα µέρος της (προ ετών) αγοράς του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι. Οι υπόλοιπες 750.000 ευρώ είχαν δοθεί σε µετρητά αν και η εταιρεία της SCI είχε µόλις 10.000 ευρώ στο ταμείο της.

Η νέα αγορά της οικογένειας δεν έχει αυτά τα σκοτεινά σηµεία, αλλά σίγουρα κάνει βάσιµο το ερώτηµα που έθεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα για το πώς δικαιολογούνται οι αγορές ακινήτων από τη χρεωμένη τραπεζικά οικογένεια.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here