Έκτακτο Διάγγελμα Βλαντιμίρ Πούτιν: Η Ρωσία θα τιμωρήσει τους Τρομοκράτες!

0
310

-Κήρυξε Εθνικό πένθος για το μακελειό….

«Βάρβαρη πράξη τιμωρίας» χαρακτήρισε την επίθεση στον Συναυλιακό χώρο Crocus City Hall στη Μόσχα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διαμηνύοντας πως αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτήν θα τιμωρηθούν.

Υ.Γ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προανήγγειλε την εξόντωση Ζελένσκι και των Υποστηρικτών του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο διάγγελμα του το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, αποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τις Μυστικές Υπηρεσίες του Κιέβου.

Τεκμηρίωσε τα λεγόμενα του λέγοντας ότι το Κίεβο είχε εξασφαλίσει οδό διαφυγής των τρομοκρατών που δολοφόνησαν τουλάχιστον 150 αθώους ανθρώπους, μέσω Ουκρανίας. Από συγκεκριμένο «παράθυρο» στα Ουκρανικά σύνορα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του Ρώσου Προέδρου συνιστούν την απόλυτη κλιμάκωση στον πόλεμο της Ουκρανίας και στοχοποιούν ευθέως για πρώτη φορά προσωπικά τον Ζελένσκι, προαναγγέλλοντας μάλιστα χτυπήματα εις βάρος του και εις βάρος του συνόλου της Στρατιωτικής και Πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως την Κυβέρνηση της Ουκρανίας για άμεση Συνέργεια στο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα. Ανακοίνωσε ότι η διαφυγή των τρομοκρατών είχε οργανωθεί με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ουκρανίας και οι τρομοκράτες εντοπίστηκαν λίγο πριν περάσουν τα ουκρανικά σύνορα από «παράθυρο» το οποίο τους είχε εξασφαλίσει το Κίεβο.

Η αναφορά του Πούτιν ότι όσοι συμμετείχαν, όποιοι κι αν είναι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, θα εξοντωθούν, είναι η προαναγγελία για την εξόντωση του συνόλου της Ουκρανικής Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.

Υ.Γ.1. Ρήγμα ΗΠΑ-Ουκρανίας έπειτα από την Τρομοκρατική επίθεση.

Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα ήταν έργο της Ουκρανίας και οι «φοβισμένες» Ηνωμένες Πολιτείες το γνώριζαν, δήλωσε πρώην υπάλληλος της CIA!

Μόλις πριν από μια μέρα, το OSINT-defender ανέφερε ότι η Ουάσιγκτον «απογοητεύεται όλο και περισσότερο από τις μη εξουσιοδοτημένες, κραυγαλέες ενέργειες» της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας.

Αυτό μάλλον επιβεβαιώνεται από την αποκάλυψη Αμερικανικών ΜΜΕ, ότι ο Λευκός Οίκος απαίτησε από τον Ζελένσκι να σταματήσει άμεσα τις επιθέσεις σε Ρωσικά Διυλιστήρια, καθώς αυτές οι επιθέσεις εκτίναξαν τις τιμές του πετρελαίου!

«Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν ότι η Ουκρανία είχε ετοιμάσει κάτι, είχαν μια ιδέα για το τι θα έκανε. Και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι η Ουκρανία όχι μόνο το έκανε, αλλά το έκανε με όπλα και υποστήριξη που προήλθαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες»…δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο Judging Freedom.

Αυτή η εκδοχή υποστηρίζεται επίσης από τα βιαστικά λόγια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι το Κίεβο δεν συμμετείχε σε καμία περίπτωση στην τρομοκρατική επίθεση-μια τέτοια δήλωση έγινε ακόμη και πριν η ίδια η Μόσχα αποκτήσει ακριβείς πληροφορίες για το τι συνέβη.

«Ξέρουν ότι η Ουκρανία το έκανε»…είπε ο πρώην αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν εμπλέκονται στην επίθεση και γιατί την προηγούμενη μέρα εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις «ακραίες» ενέργειες της Ουκρανίας: «Αυτό ήταν που φοβόταν τόσο πολύ ο Λευκός Οίκος»…σύμφωνα με τον Τζόνσον.

Σε κάθε περίπτωση, είναι η πρώτη φορά που διαφαίνεται σαφές ρήγμα μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here