Έναρξη Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων.

0
274

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου τον προσυνεδριακό διάλογο από τη Βίλα Κώστα. Ως γνωστόν τα σχετικά κείμενα εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 13 και 14 Ιανουαρίου ενώ το έκτακτο Συνέδριο του Kόμματος θα γίνει 23, 24, και 25 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της οργάνωσης Στάθης Γρίβας και εισηγητής ήταν ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος εκφράζοντας τις απόψεις τους για το μέλλον του κόμματος αλλά και της χώρας, εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εφαρμόζει η Kυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της ιδιοκτησιακής αντίληψης για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Pροσυνεδριακός διάλογος θα συνεχιστεί και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων ενώ η επόμενη ανοιχτή προσυνεδριακή εκδήλωση έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στο Δημαρχείο Κηφισιάς με κύριο εισηγητή τον Διονύση Τεμπονέρα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here