«Το Τελεσίγραφο Μπλίνκεν στην Ελλάδα» και η μεγάλη Λίστα όπλων που στείλαμε στην Ουκρανία…του Ι. Μπαλτζώη.

0
215

«Κι άλλα όπλα στην Ουκρανία» είναι η Αμερικανική απαίτηση προς την Ελλάδα! Αυτό ήταν το περιεχόμενο του Τελεσίγραφου που έδωσε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στα Χανιά.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, όχι μόνο σχολιάζει το αμερικανικό τελεσίγραφο, αλλά αναφέρει ένα προς ένα τα οπλικά συστήματα και τα πυρομαχικά που η Ελλάδα έχει ήδη στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Η λίστα είναι ήδη τρομακτική! Τίποτα από όσα αναφέρονται δεν περισσεύει. Αντιθέτως…τι άλλο μπορεί να δώσει η Ελλάδα;

Λαμβάνει κάτι η Ελλάδα για όλες τις διευκολύνσεις-παραχωρήσεις και αποστολές οπλισμού της;

Απολύτως τίποτα από ότι φαίνεται και για αυτό γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί ως «επιτυχία», η έγκριση πώλησης μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Ελλάδα.

Τι έρχεται στα Ελληνοτουρκικά μετά από τη συνάντηση και τη Διακήρυξη των Αθηνών;

Ο κ. Μπαλτζώης επιχειρηματολογεί για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δείχνουμε να πάσχουμε πλέον από «Σύνδρομο Υποτέλειας».

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά επικίνδυνο. Στα Βαλκάνια σπίθες απειλούν να βάλουν ξανά φωτιά, την ίδια ώρα που οι πόλεμοι σε Ουκρανία και Γάζα μαίνονται. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις του ε.α. Στρατηγού Μπαλτζώη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here