ALERT: Έντονες Αντιδράσεις στην Εκάλη!

0
736
Political protest or advertisement and reaction. Pop art retro vector illustration vintage kitsch drawing

Οταν ο  πρώην Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  του «ΝΑΙ Για τον Δήμο μας», κ. Πέτρος Σφηκάκης αναφέρθηκε ότι η Κοινότητα Εκάλης είναι ένα καταπράσινο προάστιο Αμιγούς κατοικίας και ΟΧΙ Αποκλειστικής κατοικίας που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια πίσω, επί εποχής Δημαρχίας της Βασιλικής Σπηλιωτοπούλου!

Ξεσηκώθηκε όλη η Εκάλη όταν έγινε αντιληπτόν ότι το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά θίγει το θέμα της φυσιογνωμίας της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Συγκεκριμμένα, στο πρόγραμμά του μιλά για περιοχή αμιγούς και όχι αποκλειστικής κατοικίας, χωρίς να γίνεται οποιανδήποτε αναφορά σε απαγορεύσεις εμπορικών χρήσεων εντός του οικισμού!

Ελεύθερος Τύπος

Οι Εκαλιώτες φοβούνται πως το καταπράσινο προάστιο τους, σταδιακά θα γεμίσει από καταστήματα και καφετέριες όπως συνέβηκε το 2013 στην Νέα Ερυθραία!

Βλέπετε παρακάτω:

Καταγγελίες για Πορνεία στο «Νησί της Νέας Ερυθραίας»!

νησί της Νέας Ερυθραίας | ΚηφισιώτικαΝέα

Σοβαρές καταγγελίες έκανε στη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Νέας Ερυθραίας, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, η Σύμβουλος κ. Χατζηθεοδώρου αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Οικοδομικό Τετράγωνο 346, όπου έχει συγκεντρωθεί η νυχτερινή ζωή της πόλης.

Συγκεκριμένα η κ. Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε σε καταγγελίες από κατοίκους και περίοικους, από «Πρόσωπα Σοβαρά» όπως τα χαρακτήρισε, χωρίς, ωστόσο, να τα κατονομάσει.

νησί της Νέας Ερυθραίας | ΚηφισιώτικαΝέα

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα η Κοινοτική Σύμβουλος ανέφερε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας έρχεται ένα μικρό πούλμαν με γυναίκες, το οποίο σταθμεύει έξω από το ταχυδρομείο, υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή γίνεται εμπόριο λευκής σαρκός.

πόρνες | ΚηφισιώτικαΝέα

Η κ. Χατζηθεοδώρου ζήτησε από τον πρόεδρο του συμβουλίου κ. Αγουρίδα να καταγραφούν οι καταγγελίες της στα πρακτικά με σκοπό να διερευνηθούν είτε από το Δήμο είτε από την Αστυνομία.

Η κ. Κονίδα, παίρνοντας το λόγο επί του θέματος, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό με το πούλμαν, ωστόσο επιβεβαίωσε την πληροφορία, της οποίας έγινε δέκτης από ανθρώπους εμπιστοσύνης, αναφορικά με γυναίκες συγκεκριμένης απασχόλησης στα μπαρ της περιοχής.

Πηγή  Τύπος της Κηφισιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here