Έπεσαν Χαστούκια στον Βόλο! Επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και κατοίκου.

0
479

Επεισόδιο συνέβη νωρίτερα σήμερα το πρωί στην περιοχή «Άλλη Μεριά» του Βόλου ανάμεσα στον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και σε ένα πλημμυροπαθή κάτοικο.

Αχιλλέας Μπέος | Έθνος

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά πραγματοποίησαν συγκέντρωση σήμερα στην διαλυμένη από τις κακοκαιρίες γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου. Ακολούθησαν συζητήσεις του Δημάρχου με τους κατοίκους στις οποίες σημειώθηκε ένταση.

Κάποια στιγμή ένας πολίτης άρχισε να βρίζει τον Δήμαρχο και ο τελευταίος φέρεται να του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από κάτοικο που βρισκόταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε την ανάρτηση:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους»…έγραψε.

Ο Δήμαρχος Βόλου επανήλθε με νέα ανάρτηση για το περιστατικό στην οποία σημειώνει πως ο κάτοικος με τον οποίο διαπληκτίστηκε ήρθε στο Δημαρχείο και του ζήτησε «συγνώμη».

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και για αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…»…έγραψε στη νέα ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Υ.Γ. Ο Μητσοτάκης που αποθέωνε τον Μπέο, τώρα κάνει ότι δεν τον γνωρίζει!

«Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον Μπέο για να την άρουμε»…απαντά η ΝΔ στον @skasselakis

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

«Ο Μπέος δεν θα είχε τόση απήχηση αν δεν είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητά του τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολλοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής».

Αυτό από το 2014. Φανταστείτε στην πορεία τι έγινε…Ούτε ένα καλό ψέμα δεν μπορούν να πουν.

Μόλις πριν λίγες μέρες όμως έλεγε άλλα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here