Έσβησαν Νύχτα τα ονόματα των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών μπροστά στο Σύνταγμα!

0
353

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνονται Συνεργεία Καθαρισμού να σβήνουν τα ονόματα των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών μπροστά στο Σύνταγμα.

Τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών έγραψαν διαδηλωτές μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη την Τετάρτη (28/02) στο Σύνταγμα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Τα ονόματα των νεκρών γράφτηκαν με κόκκινη μπογιά συμβολικά στο δάπεδο, μπροστά από τη Βουλή, από διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια των μεγαλειωδών πορειών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας προχθες.

Εικόνες ντροπής από το Σύνταγμα αποκάλυψε η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Κόντρα, μέσα στη νύχτα: Σβήνουν τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη που έγραψαν οι διαδηλωτές.

Αυτή ήταν και μία από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές των χθεσινών διαδηλώσεων στην Αθήνα, όπου έδωσαν το “παρών” πάνω από 20.000 πολίτες, κάνοντας σαφές με τον πιο ηχηρό τρόπο πως το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί και απαιτώντας, παράλληλα, τη μη Συγκάλυψη των ευθυνών και την απόδοση Δικαιοσύνης.

Υ.Γ. Σύμφωνα με όσα μεταδοθήκαν στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Κόντρα εργάτες μέσα στην νύχτα ανέλαβαν να καθαρίσουν τον χώρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη απο τα ονόματα των θυμάτων που έγραψαν νωρίτερα διαδηλωτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here