ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

0
321

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Αγγελική Καφεντζή.

Η  κ. Καφετζή θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Από τις πιο Ενεργές Παρουσίες στον Δήμο μας, η Αγγελική Καφεντζή, ενισχύει τη Συλλογική Προσπάθεια της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Ως Τοπογράφος Μηχανικός, έχει θέσει τη σφραγίδα της, σε Μεγάλα Δημόσια Έργα, ανά την Ελλάδα.  Δυναμική, Ανυποχώρητη και Καταρτισμένη, παρούσα Πάντα σε Αγώνες και διεκδικήσεις για το Φυσικό και Δομημένο Περιβάλλον. Σήμερα, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλωνίων. Μαζί, θα αγωνιστούμε με Συνέπεια, Μακριά από διαφημιστικά τρικ».

Η κα Καφεντζή δήλωσε:

«Η ψήφος όλων μας εδραιώνει το θεσμό της Δημοκρατίας. Ο Δήμος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης έχει έκταση 34.03 τ.χλμ και ως εκ τούτου έναν μεγάλο αριθμό καθημερινών προκλήσεων. Η φυσιογνωμία και η ποιότητα του Δήμου μας εξαρτάται από όλους μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ως ενεργός Δημότης, έχω δραστηριοποιηθεί  σε αρκετές περιπτώσεις για το καλό του Δήμου μας.  Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό ¨’ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ’ του Γιώργου Θωμάκου είναι γιατί θεωρώ πως η πείρα του, η επιμονή και υπομονή του, η σοβαρότητα, το ήθος του και η επιστημονική του κατάρτιση, απευθύνεται, δίχως αποκλεισμούς, σε όλους τους Δημότες. Με απόλυτη διαφάνεια και διαπιστευτήρια εντιμότητας».

Η Αγγελική Καφεντζή σπούδασε Τοπογράφος-Μηχανικός και εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ε.Τ.Ε ΕΡΓΟΛΙΠΤΙΚΗ  Α.Ε σε μεγάλα Δημόσια Έργα: Αεροδρόμιο Σούδας 115 Πτέρυγα Μάχης, Κτηριακές εγκαταστάσεις Δ.Ε.Η. Ηρακλείου Κρήτης, 745 Βάση Μηχανικού (Θρακομακεδόνες), Έργο Ραντάρ Πάρνηθας, Κτηριακές εγκαταστάσεις Σχολής Ευελπιδων (Βάρη), Κατασκευή εργοστασίου PROFILE Αλουμινίου (Κομοτηνή) κ.α.

Πλούσια είναι και η κοινωνική δραστηριότητα της:

-Ιδρυτικό Μέλος ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη διάσωση του ΔΑΣΟΥΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

-Επιτροπή Πολεοδομικών και Τεχνικών Θεμάτων του Δήμου Κηφισιάς επί πολλά έτη,

-Ιδρυτικό Μέλος και Αντιπρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ με κοινωφελή δράση για τα προβλήματα της γυναίκας,

-Ειδική Γραμματέας στην Ένωση Φιλοτελιστών Κηφισιάς,

-Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου (Αλωνίων) Κηφισιάς,

-Υποψήφια Δημοτικής Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ (πρώτη σε σταυρούς προτίμησης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here