Αδιανόητη Πρόκληση των Τούρκων με ΝΟΤΑΜ στην καρδιά του Αιγαίου!

0
487

Έχουν καταντήσει σουρωτήρι τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα, επειδή ακριβώς εμείς κάνουμε πίσω. Ασκήσεις με πραγματικά πυρά σκοπεύει να πραγματοποιήσει η Τουρκία στο Αιγαίο από τις 5 έως και τις 26 Ιουνίου, επιθυμώντας, μάλιστα, να δεσμεύσει την «καρδιά» του Ελλαδικού Θαλάσσιου και Εναέριου χώρου!

Η Τουρκία, η οποία την Κυριακή που μας πέρασε είδε τον Ταγίπ Ερντογάν να επιστρέφει στο Προεδρικό Πόστο του για μία ακόμη πενταετία, εξέδωσε ΝΟΤΑΜ που αφορά ασκήσεις του Πολεμικού της Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας της, αποδεικνύοντας πως, παρά την-προσωρινά-κατευναστική διάθεση που επέδειξε η Τουρκική Κυβέρνηση στα Ελληνοτουρκικά, ένεκα και της ανθρωπιστικής βοήθεια που απέστειλε η χώρα μας, μετά τους πολύνεκρους καταστροφικούς σεισμούς στα εδάφη της, στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Στο διάστημα αυτό, ως γνωστόν, η Ελλάδα θα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, εν όψει των νέων κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως μέχρι τότε τα… κάστανα από τη φωτιά θα καλείται να βγάζει η Yπηρεσιακή Kυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, η Αθήνα αντέδρασε άμεσα στην Tουρκική ΝΟΤΑΜ, αναφέροντας πως είναι άκυρη, καθώς δεσμεύει εναέριο χώρο εντός του FIR Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here