Έντονος Διάλογος μεταξύ Σίας Κοσιώνη και Νίκου Ανδρουλάκη: «Τα ίδια λέγατε και επί Καραμανλή».

0
576

Στο Κεντρικό Δελτίο ιδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη βρέθηκε καλεσμένος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη το βράδυ της Πέμπτης ύστερα από την ολοκλήρωση της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης και με το βλέμμα στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, όμως, ο κ. Ανδρουλάκης θέλησε να κάνει επανειλημμένως αναφορές στη διαχείριση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε σημαντικά θέματα.

«Μείον 7% οι πραγματικοί μισθοί και ακούω σήμερα, εδώ από τον ΣΚΑΪ στο πρωινό, δημοσιογράφο να λέει πως “δεν έχουν μειωθεί οι μισθοί και αυτό απάντησε η κάλπη”. Δεν απαντάει η κάλπη τίποτα.

Ούτε αθωώνει η κάλπη τον κ. Καραμανλή, ούτε αθωώνει η κάλπη αυτά που συνέβησαν στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμόπληκτους, ούτε αθωώνει η κάλπη ότι πάμε σε περιπέτειες δημοσιονομικές με επιλογή του κ. Μητσοτάκη»…σημείωσε αρχικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη

«Θέλω να πω πως η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιοοικονομικό πρόβλημα στη χώρα»…συμπλήρωσε, στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης, με τη Σία Κοσιώνη να τονίζει πως «πάει για επενδυτική βαθμίδα πάντως η χώρα» και να ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ανδρουλάκης: Θέλετε να σας πω κάτι; Τα ίδια λέγατε και με τον Καραμανλή, το λέω για όλα τα media.

Κοσιώνη: Τα λέγαμε για τον Καραμανλή;

Ανδρουλάκης: Δεν μιλάω προσωπικά σε εσάς, μιλάω για όλα τα media.

Κοσιώνη: Όχι. Τι; Κάτι σας έχει πιάσει με τα media τώρα.

Ανδρουλάκης: Που λέγανε “θωρακισμένη η ελληνική οικονομία”, κέρδισε τις εκλογές του ’07 και σε δύο χρόνια είχαμε μνημόνιο.

Κοσιώνη: Μα αυτά τα έλεγε ο Παπαθανασίου, δεν τα έλεγαν τα media κύριε Ανδρουλάκη.

Ανδρουλάκης: Τα αναπαρήγαγαν.

Κοσιώνη: Ε τι; Δεν θα αναπαράξουμε την δήλωση του υπουργού Οικονομικών; Τι είναι αυτό που λέτε;

Ανδρουλάκης: Και όταν έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα πάει στα βράχια, έλεγαν «μην ακούτε τα πράσινα παπαγαλάκια». Εγώ, λοιπόν, λέω σήμερα με ευθύτητα στον ελληνικό λαό πως σέβομαι τους φόρους σας, όραμα μου είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και δίκαιη φορολόγηση διότι τα χρέη που συσσωρεύει ο Μητσοτάκης είναι χρέη ξανά για τις επόμενες γενιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here