Ακάλεστος πήγε στην κοπή της πίτας του Παχατουρίδη ο Πατούλης.

0
599

Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, όταν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Φυσικά προκάλεσε εντύπωση που ήρθε και όταν ρώτησε η «στήλη» κάποιους από τους στενούς συνεργάτες του κ. Παχατουρίδη για το πως βρέθηκε ο κ. Πατούλης στην εκδήλωση, η απάντηση ήταν κοινότυπη : «Εμείς δεν τον καλέσαμε, ακάλεστος ήρθε».

Γεγονός είναι ότι, η παρουσία του κ. Πατούλη, πέρασε απαρατήρητη και τον αγνόησαν επιδεικτικά οι οικοδεσπότες στο Περιστέρι σε σημείο, που ούτε καν προσφωνήθηκε ότι είναι στην εκδήλωση και ας καθόταν στη πρώτη σειρά (χαρακτηριστική και η παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται ότι ακόμα και οι ιερείς τον αγνόησαν).

Βέβαια, σε δελτίο τύπου του κ. Πατούλη για την κοπή πίτας του Α. Παχατουρίδη, αναφέρει ότι έκανε χαιρετισμό και συγχάρηκε τον «φίλο» και συνάδελφο Ανδρέα Παχατουρίδη για το έργο του.

Τώρα, πότε έγινε αυτός ο χαιρετισμός που δεν τον άκουσε και δεν τον πήρε χαμπάρι κανένας από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, ένας θεός…ξέρει!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το επικοινωνιακό πέρασμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ στο Περιστέρι, δεν πέρασε, γιατί απλά οι Περιστεριώτες δεν «μάσησαν» και ίσως με αυτή την κίνηση που έκανε ο αγαπητός Πρόεδρος, να έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά…

Όσο για την φωτογραφία που κυκλοφορεί, από ότι λένε οι κακές γλώσσες στο Περιστέρι, ο φωτογράφος του Προέδρου της ΚΕΔΕ, είχε πιάσει «στασίδι» από νωρίς και «έφαγε» τα σίδερα για να την βγάλει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here