Νέος Πρόεδρος στο Άστυ Αιγυπτιωτών ο ναύαρχος ε.α. Μάρκος Μάστρακας.

0
964

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27.01.2019 η ετήσια ΓΣ μετά κοπής Βασιλόπιτας, τιμητικών διακρίσεων και αρχαιρεσιών για νέο ΔΣ & ΕΣ του Συνεταιρισμού μας στη φιλόξενη αίθουσα «Εκδηλώσεων του ΑΣΤΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ».

Εκτός των Μελών μας τίμησαν με τη παρουσία τους εκ των προσκληθέντων:

Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος μετά των Δημ. Συμβούλων Ε. Κούτση, Ι. Παντελεάκη, Ν. Χιωτάκη, Π. Ραυτόπουλο, Δ. Λιανό, Γ. Σκορδίλη, Γ. Παπαδόπουλο, η Κιν. Συμβ. Λ. Δραγώνα, οι Πρόεδροι Συλλόγων «Τροβαδούρων» Ο. Καλού και «Κάτω Κηφισιάς» Θ. Κοτόπουλος, οι κύριοι Ι. Μελάς και Λ. Ρακιτζής ως και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

Σε σώμα συνήλθε στις 30 Ιανουαρίου το νέο Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Η Αποκατάστασης» του Άστεως Αιγυπτιωτών, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 27 Ιανουαρίου, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Άστεως Ελλήνων Αιγυπτιωτών.

Νέος πρόεδρος του Συνεταιρισμού εκλέχθηκε ο ναύαρχος ε.α. Μάρκος Μάστρακας, που διαδέχεται τον απερχόμενο και επίτιμο πλέον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γιώργο Οικονομίδη, που δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Με τα την επικύρωση των αποτελεσμάτων το νέο Δ.Σ. καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μάρκος Μάστρακας,

Αντιπρόεδρος: Α. Μπακάλης,

Γ. Γραμματέας: Π. Αποστολάκος,

Ταμίας: Ι. Τόλιος και

Σύμβουλοι: Μ. Δεληπαράσχου, Κ. Τσιριγκούλη και Ι. Σταματίου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ι. Γαδ (Πρόεδρος) και Α. Κιούση, Ν. Μολιώτης (Μέλη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here