Αλλαγές στις αντιδημαρχίες του Δήμου Κηφισιάς.

0
277

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές αποφάσισε να αλλάξει τους αντιδημάρχους ο Γιώργος Θωμάκος, συσχετίζοντας τον ορισμό της ημερομηνίας των Δημοτικών Εκλογών για τις 26/05/2019 και τις προεκλογικές κινήσεις που ήδη έχουν ανάψει στον Δήμο Κηφισιάς. 

Έτσι στην θέση του Δημήτρη Λιανού από την Εκάλη, αναλαμβάνει:

1.Την Πολιτική Προστασία ο κ. Βαγγέλης Αυλήτης, δεξί χέρι του Δημάρχου, ο οποίος ρίχτηκε αμέσως στο έργο, λαμβάνοντας αμέσως μέρος στην συνάντηση του Προέδρου ΚΕΔΕ κ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ραφήνας, για τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων, στις 26/07/2018.

Επίσης τον προήγαγε αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας αφού μέχρι πρότινος είχε παράγει ως εντεταλμένος σύμβουλος και θα εξακολουθήσει να παράγει με επιτυχία έργο, κυρίως με τους νέους.

2.Την αντιδημαρχία Εκάλης ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης.

Επίσης ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης, με την αποχώρηση της κ. Σίσσυ Παπασπύρου από τον τομέα των οικονομικών του Δήμου, αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες των οικονομικών υπηρεσιών.

Προήγαγε σε αντιδήμαρχο Έργων τον μέχρι πρότινος εντεταλμένο σύμβουλο κ. Σταύρο Ζαπάντη, ο οποίος θα ρίξει το ειδικό βάρος του στην Τεχνική Υπηρεσία.

Διατήρησε τον υπερδραστήριο κ. Μιχάλη Καυγαλάκη ως Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού και Ύδρευσης του Δήμου.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του θα τα ασκεί ο κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, ως αναπληρωτής Δήμαρχος.

Διατήρησε τον κ. Απόστολο Κασιούρα ως Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημόσιας Υγείας, ο οποίος έχει παράγει με επιτυχία έργο και θα εξακολουθήσει να παράγει έργο.

Επίσης ο κ. Απόστολος Κασιούρας, με την αποχώρηση της κ. Σίσσυ Παπασπύρου από τον τομέα του Προσωπικού του Δήμου, αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης του Προσωπικού.

Διατήρησε στην θέση του αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων την πραγματικά επιτυχημένη κ. Ζέτη Κασιμάτη η οποία έχει διαμορφώσει ένα νέο «look» στον Δήμο.

Οι αλλαγές στις αντιδημαρχίες είχαν αποφασιστεί πολύ πριν τις φωτιές και ήταν δρομολογημένες να ανακοινωθούν στις 23 Ιουλίου 2018, αλλά πρόλαβε η εθνική τραγωδία.

Η απόφαση Δημάρχου έχει ΩΣ ΕΞΗΣ………

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here