Ανάρτηση-Βόμβα του Κώστα Βαξεβάνη για το Νίκο Ανδρουλάκη!

0
318

-ΠΟΥ οφείλεται η Άθλια Επίθεση Ανδρουλάκη σε Βαξεβάνη και Documento!

Εσκεμμένη ήταν η επίθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη κατά του Κώστα Βαξεβάνη, από το βήμα της Βουλής, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η επίθεση Ανδρουλάκη γίνεται λίγες ώρες αφότου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να απαντήσει επισήμως σε ερωτήσεις του Documento που αφορούν χρήματα του Ευρωκοινοβουλίου που χρησιμοποίησε για μα κάνει εσωκομματική προεκλογική εκστρατεία.

Από το πρωί της Πέμπτης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο ρεπορτάζ του Documento, σχετικά με τον κατάλογο του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που τον εμφανίζει να έχει καταθέσει δαπάνες τον Οκτώβριο του 2017, οι οποίες αφορούν όχι στην Ευρώ-βουλευτική ιδιότητα και τη λειτουργία της αλλά σε έξοδα που συνδέονται με την τότε Εσωκομματική μάχη στην Ελλάδα για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Αργότερα την ίδια μέρα, κατά την ομιλία του στη βουλή, σχετικά με το Νομοσχέδιο για την ισότητα στο πολιτικό γάμο, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, εστιάζοντας στις αιτιάσεις Βαξεβάνη σχετικά με τη στάση Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ταύτισε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον εκδότη της εφημερίδας Documento που αποκάλυψε το πολύκροτο σκάνδαλο και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δεν ήταν καν μέρος του πολιτικού σκηνικού την επίμαχη περίοδο.

Επιτέθηκε κατά Βαξεβάνη επειδή ο εκδότης του Documento είχε εγκαλέσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος είχε επιλέξει να κάνει δύο μηνυτήριες αναφορές για την παγίδευση του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ και της παρακολούθησής του κινητού του μέσω παράνομου λογισμικού, μη στρεφόμενος κατά συγκεκριμένων προσώπων αλλά ζητώντας από τη δικαιοσύνη του επιτελικού κράτους να αναζητήσει γενικά και αόριστα ευθύνες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε από το βήμα της Βουλής ότι η άποψη του κ. Μητσοτάκη συμπίπτει με αυτή του κ. Βαξεβάνη και του κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας πως έχει καταγγείλει τις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις και έχει ζητήσει τη διερεύνηση όλης της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΥΠ, όπως και τους εποπτεύοντες αυτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here