Ανάρτηση-Φωτιά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με φωτογραφίες από το γήπεδο για τον Αλαφούζο!

0
1482

Σε διαδικτυακή του ανάρτηση ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφέρει:

Με Ποιους και Που είναι στην φωτό ο κ. Γιάννης Αλαφούζος; Ιδού η απόδειξη όσων γράψαμε στη «zougla.gr». Για να μην ψάχνει πως βρέθηκε η θωρακισμένη του μερσεντές στα χέρια του δολοφονημένου Ρουμπέτη…Σε λίγο στη «zougla.gr»

Ενώ σε άρθρο του zougla.gr διαβάζουμε:

Ιδού λοιπόν και η λύση του μυστηρίου. Είναι, όπως θα δείτε, όλοι τους περιχαρείς. Μία μεγάλη παρέα. Χαμογελούν, αλληλοσυγχαίρονται, χειροκροτούν. Μία μεγάλη αγκαλιά.

Στην πρώτη φωτογραφία μέσα σε κόκκινο κύκλο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και δίπλα του κάποιοι άλλοι γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί.

Στην επόμενη φωτογραφία που είναι λεπτομέρεια του ίδιου ενσταντανέ, το αφεντικό του Λεβαδειακού, κ. Κομπότης, χαριεντίζεται με τον Βασίλη Ρουμπέτη, στα αριστερά του.

Ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν o ένας από τους δύο εκ τελεσθέντες στην ενέδρα στον Κορυδαλλό. Ήταν στέλεχος της Θύρας 7, σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Οι δύο αυτές φωτογραφίες αναρτήθηκαν προκειμένου να απαλλαγεί από τον κόπο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος να ψάχνει για το πώς η θωρακισμένη Mercedes βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη Ρουμπέτη.

Οι δύο φωτογραφίες από τη σουίτα του Λεβαδειακού λύνουν όλο το «μυστήριο». Οι πρωταγωνιστές είναι όλοι εκεί. Για του λόγου το αληθές, η «Ζούγκλα» δημοσιεύει και το video από τον αγώνα Λεβαδειακού-Βέροιας, που ήταν επαναληπτικός των μπαράζ ανόδου στην Α Κατηγορία.

Ήταν 15 Μαΐου του 2022. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί την αναμέτρηση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………..

Υ.Γ. Όταν ο δολοφονημένος Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε τη δράση Ρουμπέτη και την «θωρακισμένη Μερσεντές»!

Όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε τη δράση Ρουμπέτη και την «θωρακισμένη Μερσεντές»! | Prasinoforos.gr

Μία πραγματική βόμβα από τον τάφο, είναι το βίντεο του 2018, όπου ο δολοφονημένος πλέον δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυπτε την δράση του επίσης δολοφονημένου στον Κορυδαλλό Βασίλη Ρουμπέτη.

Το βίντεο πραγματικά κόβει την ανάσα, διότι ο Καραϊβαζ περιγράφει ακόμα και την «θωρακισμένη Μερσεντές», κάνοντας λόγο για διασύνδεση ισχυρών οικονομικών παραγόντων με τους πληρωμένους δολοφόνους, με τους οποίους μάλιστα «αντάλλασσαν πράγματα».

Τότε, μπορεί να μην ήταν ξεκάθαρο αυτό που έλεγε, σήμερα όμως εκείνη η αποκάλυψη, ίσως να αποδειχτεί άκρως επιβαρυντική για τους εγκληματίες του λευκού κολάρου που εμπλέκονται με πληρωμένους δολοφόνους και τους χρησιμοποιούν για τις βρώμικες δουλειές τους.

Υ.Γ.1. Τριανταφυλλόπουλος για αυτοκίνητο Ρουμπέτη: «Κάποιον θέλει να καλύψει ο Αλαφούζος-Το παρασκήνιο για Κομπότη».

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στο Ρ/Στ. Metropolis 95,5  αναφέρθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Ρουμπέτη στον Κορυδαλλό αλλά και τη χθεσινή του αποκάλυψη ότι το αυτοκίνητο του θύματος ανήκε στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε καταρχάς σε αυτή την πληροφορία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here