ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ.

0
422

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, που συνεδρίασε την Πέμπτη 08/06/2023 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν οι όροι του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου μας για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Τριγώνου Φραγκοπούλου του Δήμου Κηφισιάς», συνολικού προϋπολογισμού 11.904.000,00 €,  με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Οι σχετικές μελέτες εκπονήθηκαν από τον Δήμο Κηφισιάς και κατατέθηκαν στην Περιφέρεια τον Ιούνιο του 2020. Ακολούθως προσκομίσθηκαν τα συμπληρωματικά στοιχεία και τον Φεβρουάριο του 2022 η νέα οικοδομική άδεια. Ο Δήμος Κηφισιάς εκπόνησε και τα τεύχη δημοπράτησης.

Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την απόφαση έγκρισης από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία μετά και τη σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς  θα οδηγήσει σε υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και στη δημοπράτηση του έργου.

Η δημοπράτηση και η εκτέλεση του έργου κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Τρίγωνο Φραγκοπούλου,  θα γίνει από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για ένα έργο αναγκαίο και πολύ-αναμενόμενο για τον Δήμο Κηφισιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here