Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κ. Αθηνά Κόρμαλη.

0
700

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με  τη συμπολίτισσα μας κ.  Αθηνά Κόρμαλη. Η κ. Κόρμαλη θα συμμετέχει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η Κηφισιώτισσα κ. Αθηνά Κόρμαλη ενισχύει με τις γνώσεις κι εμπειρίες της τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ». Σύζυγος και μητέρα, με λαμπρές σπουδές στο περιβάλλον και τις νέες τεχνολογίες και πολυετή εμπειρία σε προγράμματα ανακύκλωσης και διαχείρισης αποβλήτων.

Θα εργαστούμε μαζί για Σύγχρονο και πάντα Πράσινο Δήμο».

Η κ. Αθηνά Κόρμαλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα προσωπικά αλλά και για κάθε υποψήφιο, η συμπόρευση με την Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Η απόφασή μου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Κηφισιάς μέσα από την συνεργασία μου με τον νυν Δήμαρχο Γ. Θωμάκο αποτελεί δέσμευση προς όλους τους δημότες.

Γεννήθηκα στην Κηφισιά και ζω εδώ όλη μου την ζωή. Με την εμπειρία μου στον τομέα του περιβάλλοντος έχω στόχο να συνεισφέρω στο να δημιουργηθεί ένας πράσινος δήμος μέσω της υιοθέτησης αειφόρων στρατηγικών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων και η μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος της πόλης μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here