Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κα Μαρία Καρδαρά.

0
566

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τη συμπολίτισσα μας κα Μαρία Καρδαρά. Η κα Καρδαρά θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά, η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» υποδέχεται την καταξιωμένη Αγιογράφο και Λογοτέχνη κα Μαρία Καρδαρά. Ιδρύτρια και μόνιμη Δασκάλα του «Εργαστηρίου Αγιογραφίας Δήμου Κηφισιάς» που για την εθελοντική προσφορά της σ΄αυτό έχει βραβευθεί από τον Δήμο μας. Εκλεγμένη Συνοικιακή Σύμβουλος Κεφαλαρίου.

Οι γνώσεις και ευαισθησίες της για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, αλλά και η γνωστή ενεργητικότητά της θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια μας για Σύγχρονο Δήμο με Κοινωνικό και Πολιτιστικό Πρόσωπο».

Η κα Μαρία Καρδαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμώντας την προσωπικότητα του Δημάρχου μας, τις προσπάθειές του για συνεχή αναβάθμιση της πόλης μας και πιστεύοντας πως όλοι μας, ως ενεργοί δημότες, οφείλουμε να συμμετέχουμε σε δράσεις Κοινωνικές, Πολιτιστικές, κ.α, συντάσσομαι με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης” οραματιζόμενη τη πόλη μας: Πρότυπο Περιβαλλοντικής προόδου, Πολιτιστικής και Κοινωνικής ευαισθησίας.

Αγαπώ την πόλη της ζωής μας, οραματίζομαι τη διατήρηση της συνοχής της, την ανάδειξη των Παραδόσεων σε συνδυασμό με φορείς, συλλόγους και κάθε ενεργό πολίτη της πόλης μας. Στηρίζω το καινοτόμο έργο αυτής της Δημοτικής Αρχής, είτε υλικό, σε διάφορους τομείς, είτε άυλο, π.χ. Συνοικιακές συνελεύσεις, Συμβούλια, προάγοντας τη Συμμετοχική Δημοκρατία!

Νοιάζομαι και ελπίζω να συνεχιστεί ο αγώνας για τα αδέσποτα ζώα, να διατηρηθεί το πράσινο της πόλης μας, να “ανθίζουν” οι Κοινωνικές Δομές που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας. Συμμετοχή σε κάθε γειτονιά, δημιουργία εργαστηρίων Πολιτισμού, “στολίζοντας” τη ψυχή μας, κόντρα στη μιζέρια της εποχής. “Όλοι μαζί μπορούμε”!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here