Απαντήστε κύριε Δήμαρχε…

0
982

Στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς, ο νέος Δήμαρχος κ. Ξυπολυτάς ξεκίνησε την ομιλία του με τον Άξονα της «Ασφάλειας» στον οποίο έδωσε μεγάλη έμφαση ανακοινώνοντας:

  • Ενδυνάμωση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος με 12 επιπλέον άτομα που θα βοηθήσουν και στην αντιμετώπιση της εισερχόμενης εγκληματικότητας από όμορους Δήμους, όπως αυτού του Διονύσου, που φιλοξενεί αρκετούς κατοίκους Αλβανικής καταγωγής καθώς και το Δήμο Αχαρνών. Το Τμήμα Ασφαλείας έχει ήδη ενισχυθεί με 8 άτομα.
  • Από 1η Μαρτίου θα προσφέρεται μια μερίδα φαγητού στους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
  • Παραχώρηση 2 διαμερισμάτων στις Εργατικές Κατοικίες, σε αστυνομικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς. Κατά αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει και παρουσία αστυνομικών στις Εργατικές Κατοικίες που θεωρείται θύλακας εγκληματικότητας.

Οι πρώτες 120 ημέρες της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Κηφισιάς

Υπάρχει κάποια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ενημέρωση για την «προσφορά» του Δήμου Κηφισιάς προς τους Αστυνομικούς του ΑΤ Κηφισιάς;;

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα το μόνο που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι: 

(1) Η εξαγγελία ότι από 1η Μαρτίου θα προσφέρεται μια μερίδα φαγητού στους αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, απορρίφθηκε από τους ίδιους ως ταπεινωτική!

(2) Η  υπό-στελέχωση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας παραμένει. Αποτέλεσμα το Τμήμα Ασφαλείας να έχει αποδυναμωθεί περαιτέρω!

(3) Η παραχώρηση 2 διαμερισμάτων στις Εργατικές Κατοικίες, σε αστυνομικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς παραμένει ακόμα στο….«Οψόμεθα εις Φιλίππους»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here