Πλήρωσε Μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;… του Μανώλη Κοττάκη.

0
354

Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος λίγο πριν πέσει ακυβέρνητο στη γέφυρα της Βαλτιμόρης και την γκρεμίσει πρόλαβε και εξέπεμψε «Mayday», ομοιάζουν αυτές τις ημέρες η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρέχουν να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται για να μην πέσει η «γέφυρα» της Ν.Δ.

Μανωλης Κοττακης: Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ; – Δυνατή Ελλάδα

Η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Εκδοτικός Όμιλος Μαρινάκη (που γιγαντώθηκε τηλεοπτικά επί των ημερών της Ν.Δ.) προκάλεσε ισχυρό σοκ στο Πρωθυπουργικό επιτελείο, που, διαβλέποντας έναν θανάσιμο πολιτικό κίνδυνο για την επιβίωσή του,  υποχρεώθηκε να κηρύξει γενικό συναγερμό:

-Στην Κυβέρνηση και στο κόμμα, όπου έγινε καταμέτρηση δυνάμεων μεταξύ των κορυφαίων στελεχών που πέντε χρόνια τώρα, πλην της Ν.Δ., διατηρούσαν αγαστές σχέσεις με το λιμάνι.

Οι «δουλειές» του Μαξίμου που μένουν στην μέση, και το 2-0 από τα «αποδυτήρια» του πολέμου που μόλις ξεκινάει - PrimeNews

-Στον μιντιακό χώρο, με συναντήσεις κορυφής τις οποίες, σε άλλες περιπτώσεις, ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός (μυστική συνάντηση με την ιδιοκτησία του Σκάι) και σε άλλες οι Υφυπουργοί του (μυστική συνάντηση  των κυρίων Παπασταύρου και Μπρατάκου με την ιδιοκτησία του «Βήματος»).

-Στην επιχειρηματική κοινότητα, μέρος της οποίας, που διατηρεί άριστες σχέσεις με το γκουβέρνο, φέρεται ότι ανέλαβε, με δική της πρωτοβουλία, όπως θρυλείται, να απαλλάξει υπό κατηγορία αξιωματούχους του ΟΣΕ από το βάρος της δυσβάστακτης εγγυοδοσίας που τους επέβαλε η Δικαιοσύνη, καταβάλλοντάς την η ίδια για λογαριασμό τους.

«Στόματα σιωπηρά, μέτωπα κλειστά» είναι το δόγμα  τού επείγοντος που υιοθέτησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Επειδή σε συνθήκες κρίσης η πληροφορία συρρικνώνεται και η διασταύρωσή της είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη, η εφημερίδα μας απλώς ερωτά:

Φυλακή και…Ανταμοιβή.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here