Συνέχεια και Επίλογος της Απαράδεκτης Δημόσιας Πολιτικής συμπεριφοράς του κ. Βασίλη Ξυπολυτά!!

0
955

Μετά την Δυσάρεστη Έκπληξη που αντιμετώπισα από την Απαράδεκτη και Απρεπή Δημόσια Πολιτική συμπεριφορά του κ. Βασίλη Ξυπολυτά, στις 19/09 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στην Τράπεζα Πειραιώς στην Νέα Ερυθραία, με περίμενε και Δεύτερη Έκπληξη από την νηπιακή αντίδραση του κ. Ξυπολυτά, ο οποίος αυτή την φορά μου κοινοποίησε Εξώδικη Όχληση στις 29/09 και ώρα 17:30, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press έχει επιδοθεί ΔΗΘΕΝ σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης της προσωπικότητάς του!

Ειδικότερα Διατείνεται ότι στις 17/08 η εφημερίδα Kifisia Press αναδημοσίευσε το «συκοφαντικό» δημοσίευμα  με τίτλο «Ο Διορισμένος Πρόεδρος της ΟΣΥ, Πρωτεργάτης στην διάλυση των δημοσίων ΜΜΜ και «Ακαταδίωκτος» Βασίλης Ξυπολυτάς» του Αποστόλη Κασιμέρη στην εφημερίδα «ergasianet.gr»!

Για τον ανωτέρω  λόγο, με ΕΓΚΑΛΕΙ να «Ανακαλέσω» ρητά και ανεπιφύλακτα την εν λόγω αναδημοσίευση που περιέχει  χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του κ. Βασίλη Χυπολυτά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Επίσης να Ανακαλέσω και να Ζητήσω μάλιστα Συγνώμη για τις προσβλητικές αναφορές που έκανε ο ίδιος ο κ. Αποστόλης Κασιμέρης της εφημερίδας «ergasianet.gr»!!….στο πρόσωπό του κ. Βασίλη Ξυπολυτά!…

ΖΗΤΩ Συγνώμη κύριε Ξυπολυτά από τους ψηφοφόρους σας για την συμπεριφορά και την παιδία σας αφού δεν θα το πράξετε εσείς.

ΖΗΤΩ Συγνώμη για τον τρόπο που εκτεθήκατε σε δημόσια θέα, στις 19/09 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στην Τράπεζα Πειραιώς στην Νέα Ερυθραία, εκστομίζοντας βαριές απειλές για ποινική δίωξη εναντίον μου μέχρι τέλους…μέχρι που να με τελειώσει!

Και τέλος ΖΗΤΩ Συγνώμη που έχετε δώσει Δικαίωμα, όταν η εφημερίδα «ergasianet.gr» έγραψε το εν λόγω άρθρο, για το οποίον μάλλον αν κρίνω από την συμπεριφορά σας προς εμένα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Δημήτριος Αγγελίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here