Απαράδεκτη Δημόσια Πολιτική συμπεριφορά του κ. Βασίλη Χυπολυτά!

0
1535

-Περί Ανάρμοστων και δη Δημόσιων Συμπεριφορών…

Είναι κανόνας απαράβατος, προϋπόθεση απαραίτητη  και αυτονόητο να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας, αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι. Πόσο μάλλον όταν είμαστε Δημόσια πρόσωπα και εκτιθέμεθα «Ανεπανόρθωτα».

Και για να γίνω σαφής σας περιγράφω το περιστατικό που μου συνέβη εν αιθρία.

Ήμουν στις 19/09 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στην Τράπεζα Πειραιώς στην Νέα Ερυθραία και περίμενα στο ταμείο την σειρά μου. Ξαφνικά με πλησιάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς και αρχίζει-μπροστά στον κόσμο-να εξαπολύει μύδρους εναντίον μου και να λασπολογεί στο πρόσωπό μου, ακόμη και να με απειλεί με μήνυση, αφήνοντας όλους τους πελάτες και το προσωπικό της Τράπεζας που παρακολουθούσαν  άναυδους.

Αφορμή το ότι αναρτώ εναντίον του στην διαδικτυακή Πολιτική Καθημερινή Εφημερίδα «Kifisia Press» δημοσιεύματα γεμάτα ΔΗΘΕΝ λασπολογίες. Του εξήγησα με απόλυτη αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία ότι στην εφημερίδα δεν αναρτάται τίποτα που δεν είναι εξακριβωμένο αφενός και ότι διάφορα άρθρα ή ρεπορτάζ είναι αναδημοσιεύσεις γεγονότων άλλων εφημερίδων, αφετέρου.

Εκείνος όμως επέμενε συνέχεια…εκστομίζοντας βαριές απειλές για ποινική δίωξη εναντίον μου μέχρι τέλους…μέχρι που να με τελειώσει! Οι απειλές αυτές συνεχίστηκαν μέχρι την έξοδό του από την Τράπεζα!…

Αλλά αν κάποιος είναι «καθαρός» τι φοβάται κι αντιδρά έτσι; Μόνον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…

Όση μόρφωση κι αν έχει κάποιος, όσα χρήματα,  όσες φιλοδοξίες, όσες γνωριμίες κι αν διαθέτει ακόμη  σε υψηλούς κύκλους, η δική του και μόνον η δική του Δημόσια συμπεριφορά τον χαρακτηρίζει και τον κρίνει.

Και αυτή η συμπεριφορά που εγώ βίωσα δεν είναι συμπεριφορά ενός ατόμου που πρεσβεύει ότι μπορεί να διοικήσει ένα τόσο μεγάλο Δήμο επιτυχώς. Το να επιτίθεται σε έναν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας, επειδή και μόνον ανήκει στην αντίθετη παράταξη, με έωλες αφορμές, μόνον συλλυπητήρια μπορεί να εισπράξει.

Εξ άλλου αυτό φάνηκε και στην έκφραση των παρευρισκόμενων ατόμων που τον άκουγαν, με αποστροφή και αποδοκιμασία.

Όμως «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα»…λέει η σοφή παροιμία, και ο κύριος Ξυπολυτάς, με την ιδιότητα ή επάγγελμα ως Πολιτικού, δεν θα επιτύχει την προτίμηση του λαού με τέτοια συμπεριφορά.

Γιατί δεν εκτιμάς τον εαυτό σου με τέτοια συμπεριφορά. Κι όπως είπε και η ψυχολόγος Ayan Rand «Όποιος δεν εκτιμά τον εαυτό του, δεν εκτιμά κανένα».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρέπει ο κ. Ξυπολυτάς να φάει πολλά…καρβέλια ακόμη, να έχει γερά νεύρα και αξιοπρέπεια για να μην εκθέτει τον εαυτό του, για να μπορέσει «κάποτε» να είναι Έτοιμος και Αντάξιος Δήμαρχος των συμπολιτών του!

Δημήτριος Αγγελίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here