Τα πρώτα Πρόσωπα-Κλειδιά ανακοίνωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

0
365

-Εκπρόσωπος η Δώρα Αυγέρη…

Με απόφαση του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για νέο ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες προορίζεται ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, ο οποίος στήριξε ένθερμα την υποψηφιότητα του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στέφανος Κασσελάκης: Εκπρόσωπος η Δώρα Αυγέρη - Τα πρώτα πρόσωπα - κλειδιά ανακοίνωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αργότερα μίλησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη είχε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο κύριος Κασσελάκης υπογράμμισε την σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διακόπηκαν στον Κρανς Μοντανά, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Ακόμη στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκε και η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι σε χθεσινές δηλώσεις του, ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε ότι το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο. ενώ τέλος στο πλευρό του νέου Προέδρου του κόμματος είναι και ο βουλευτής Επικρατείας και Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here