ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η βάρκα με μολυσμένους μετανάστες και οι Τούρκοι με στολές βιολογικού πολέμου…του Σταύρου Λυγερού.

0
490

Πριν αρκετές ημέρες, σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βάρκα γεμάτη μετανάστες, η οποία προσπαθούσε να προσεγγίσει ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου.

Οι λιμενικοί εμπόδισαν την είσοδό της στα ελληνικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εμφανιστεί ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής για να συνοδεύσει, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τη βάρκα με τους μετανάστες πίσω στις μικρασιατικές ακτές.

Όταν, όμως το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού πλησίασε και είδε από κοντά τη βάρκα με τους μετανάστες, έκανε στροφή 180 μοιρών και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Οι Έλληνες λιμενικοί παρέμειναν στη θαλάσσια περιοχή για να εμποδίσουν νέα προσπάθεια εισόδου της βάρκας στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και απορούντες για την περίεργη στάση των Τούρκων συναδέλφων τους.

Η απορία τους λύθηκε μετά από λίγο, όταν είδαν άλλη ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής να πλησιάζει και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το πλήρωμα της να φοράει τις γνωστές στολές προστασίας από βιολογικό πόλεμο και στις ημέρες μας από τον κορωνοϊό.

Τότε συμπερασματικά συνειδητοποίησαν ότι η πρώτη τουρκική ακταιωρός είχε απομακρυνθεί διότι αναγνώρισε πώς στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν μετανάστες – διαπιστωμένα από τις τουρκικές αρχές – μολυσμένοι από τον ιό.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Κρούσμα και στη δομή προσφύγων Μαλακάσας – σε καραντίνα για 14 μέρες.

Κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην παλιά δομή φιλοξενίας προσφύγων της Μαλακάσας. Πρόκειται για έναν 53χρονο από το Αφγανιστάν, ο οποίος – σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου – βρίσκεται υπό πλήρη ιατρική παρακολούθηση ενώ η οικογένειά του έχει τεθεί σε περιορισμό εντός του οικίσκου.

Συνολικά δε η παλιά δομή της Μαλακάσας τίθεται σε υγειονομικό αποκλεισμό για 14 ημέρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here