ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σκάνδαλο: Το μεγάλο κόλπο πίσω από το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης.

0
778

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός στο δελτίο του Kontra News, αντί τα 192.000.000 ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία να μοιραστούν στους πολίτες που πλήττονται από την κρίση, θα πάρουν μόνον το 60% ενώ το υπόλοιπο 40% δηλαδή 80 εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν έξι (6) εταιρίες που έχουν τις επτά πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης (η μια εταιρία έχει δύο).

-Θύελλα αντιδράσεων από όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους και χιλιάδες μηχανικούς.

-Ένοχη σιωπή του υπουργείου Εργασίας που αγνόησε υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

-Αποπομπή Γιάννη Βρούτση ζητάει  ο ΣΥΡΙΖΑ.

-Εμπαιγμό και καψόνια καταγγέλλουν ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ΜέΡΑ25.

Υ.Γ. Ύποπτη η σιωπή του Γιάννη Βρούτση. Δεν απάντησε στην ερώτηση για τα ΚΕΚ από τον Φοίβο Κλαυδιανό.

Δείτε το βίντεο που ο δημοσιογράφος των ρωτάει και δεν απαντάει, τον ξαναρωτάει και ο ΣΚΑΪ για να τον σώσει πήγε σε διαφημίσεις.

Υ.Γ.1. Επίθεση Τσίπρα: «Ξοδέψατε άσκοπα 80εκ. σε ΚΕΚ, αντί να δώσετε απευθείας επίδομα 800 ευρώ»

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα προγράμματα κατάρτισης επιστημόνων, κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.2. Νίκος Παππάς: «H Κομισιόν καταρρίπτει την κοροϊδία Μητσοτάκη».

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τοποθετήθηκε σχετικά με τo έγγραφο-βόμβα της Κομισιόν που έφερε στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Βρούτση.

«Τα χαριστικά 80 εκατ. ευρώ στα ΚΕΚ για μια -άθλιου επιπέδου – τηλεκατάρτιση επιστημόνων, βαφτίστηκαν από την κυβέρνηση «μον όδρομος» για την ενίσχυση του κλάδου. Οι κύριοι Βρούτσης και Γεωργιάδης επικαλέστηκαν αδυναμία εκταμίευσης χρημάτων από το ΕΣΠΑ για την απευθείας ενίσχυση  των επιστημόνων με 800 ευρώ (ανά άτομο) και τους ζήτησαν να αρκεστούν στα 600 ευρώ, αφού υποστούν μια άκρως προσβλητική διαδικασία»…ανέφερε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τονίζοντας στη συνέχεια:

Διαβάστε επίσης: Έγγραφο βόμβα της Κομισιόν: Μπορούσαν να δώσουν απευθείας τα 800 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ αλλά επέλεξαν τους ενδιάμεσους!…

«Όμως, σύμφωνα και με δημοσίευμα του Documento, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόνιζε ήδη από τον Μάρτιο ότι, λόγω της έκτακτης συγκυρίας, οι δαπάνες απευθείας ενίσχυσης επιστημόνων είναι πλέον απολύτως επιλέξιμες.

Η κυβέρνηση έχει τελικά πολύ εύκολο το ψέμα και πολύ ανεπτυγμένη τη λογική του – πάντα κερδισμένου-μεσάζοντα».

Υ.Γ.3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι πλατφόρμες με τα εκατομμύρια χτύπησαν σε συνεργάτιδα του Βρούτση.

Και νέα σοκαριστική διάσταση στο σκάνδαλο με τα voucher της ντροπής αποκαλύπτει το «documentonews.gr». Η σύμβουλός του κερνάει και η οικογένειά της πίνει από τα εκατομμύρια των voucher της ντροπής.

Η ανεξήγητη επιμονή του υπουργού Γιάννη Βρούτση να χρησιμοποιήσει τα voucher για να επιδοτήσει τους επιστήμονες που έχουν πληγεί από την πανδημία, αντί να δώσει απευθείας τα 200 εκατομμύρια, ίσως τελικώς βρίσκει εξήγηση.

Η στενή συνεργάτιδά του, Ευγενία Παπαβασιλείου, ανήκει σε οικογένεια που κατέχει ΚΕΚ αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Η οικογένεια Παπαβασιλείου, με άλλους ιδιοκτήτες ΚΕΚ έχουν Ένωση Εταιρειών (κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα) που αποτελείται από δύο ακόμη εταιρείες, οι οποίες έχουν αναλάβει τη λειτουργία των γνωστών πλατφορμών με τα «Σόλιου Ελικίκο».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.4. Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τα voutcher της διαπλοκής – Την παραίτηση Βρούτση ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά τις απογευματινές αποκαλύψεις του Documento, που δείχνουν την οικογένεια της συμβούλου του ίδιου του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Ευγενία Παπαβασιλείου, να σχετίζεται με ΚΕΚ και εταιρικά σχήματα που οδηγούν στις πλατφόρμες τηλεκατάρτησης, ο Μητσοτάκης έβαλε τον υπουργό του να ανακοινώσει πως χρηματοδοτεί τους επιστήμονες απευθείας.

Η Συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.5. Προσωπικό πλήγμα για τον Μητσοτάκη η ταπεινωτική ανακοίνωση Βρούτση – Υπό προθεσμία ο υπουργός Εργασίας.

Σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώθηκε το Μέγαρο Μαξίμου στο θέμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, μέσω των διαβόητων πλέον voucher, κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων του «documentonews.gr».

Η όλη μεθόδευση του επιτελικού κράτους αναδύει οσμή σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, (τα στοιχεία στο αναλυτικό ρεπορτάζ του documento.gr), με την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο τηρεί αιδήμονα σιωπή και δεν έχει ακόμη εκδώσει ανακοίνωση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός όταν διαπιστώθηκε ότι η συνωμοσία σιωπής των ενσωματωμένων ΜΜΕ (που δοξολογούν το επιτελικό κράτος με το αζημίωτο των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ για την διαφημιστική προβολή του «Μένουμε Σπίτι»), δεν ήταν πλέον αρκετή για να συγκαλύψει το γλέντι των εκατομμυρίων ευρώ που κρυβόταν πίσω από το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ….

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here