Αποκαλύπτονται οι Πραγματικοί σχεδιασμοί του Ράμα για την Χιμάρα…του ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.

0
389

Η τελευταία απόφαση της «ανεξάρτητης αλβανικής Δικαιοσύνης» αποκάλυψε τους πραγματικούς σχεδιασμούς του Έντι Ράμα, όχι μόνο για την περιοχή της Χιμάρας, αλλά και για το μέλλον της Ελληνικής Μειονότητας.

Η απόφαση του δικαστηρίου των Τιράνων, πριν από λίγα 24ωρα, για συνέχιση της προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου της περιοχής, Ομογενούς Φρέντι Μπελέρη, δείχνει ξεκάθαρα ότι τα κίνητρα είναι καθαρά πολιτικά-και μάλιστα χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα-και έχει έναν στόχο:

Να αρπάξουν τον Δήμο από τον εκλεκτό της ομογένειας και να δοθεί σε κάποιο από τα ανδρείκελα του καθεστώτος Ράμα, για να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα που στηρίζουν τον Αλβανό πρωθυπουργό και κάνουν «πάρτι» με το ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος.

Εδώ, στη «Realnews», είχαμε αποκαλύψει τους χάρτες οι οποίοι αφορούσαν την τουριστική αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Χιμάρας, που η υλοποίησή του προέβλεπε την αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων της ομογένειας!

Βέβαια, ο Ράμα βρίσκει ευκαιρία να κάνει ό,τι κάνει εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι στην πατρίδα μας υπάρχει Υπηρεσιακή Κυβέρνηση.

Όμως, άσχετα με το αν είναι Υπηρεσιακή η Σημερινή κυβέρνηση, η Αθήνα δεν έχει εγκαταλείψει το θέμα της Χιμάρας και του Φρέντι Μπελέρη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here