ΑΠΟΦΥΓΗ Αντιπαραθέσεων μεταξύ Υποψηφίων Δημάρχων που δηλητηριάζουν το Πολιτικό Κλίμα των προσεχών αυτό-διοικητικών εκλογών.

0
403

Πρωτοβουλία για προεκλογικό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από την ζώνη αλλά με απόψεις για αντιπαραθέσεις πάνω στα προβλήματα των πολιτών, πρότεινε η επικεφαλής της «Κοινωνίας Παρούσας» Αγγελική Παπάζογλου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, Αγγελική Παπάζογλου και το πέτυχε.

Στις 21 Αυγούστου εκδόθηκε κοινή δήλωση των Υποψηφίων Δημάρχων, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει την κάθοδό τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και την οποία προσυπογράφουν με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Αγγελικής Παπάζογλου.

«Ως επικεφαλής Συνδυασμών και υποψήφιοι Δήμαρχοι στις προσεχείς αυτό-διοικητικές εκλογές στο Δήμο Κηφισιάς εκφράζουμε τη βούληση ότι η μεταξύ μας πολιτική αντιπαράθεση θα βασίζεται σε απόψεις για τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου και θα διέπετε από πολιτικό πολιτισμό, ανταλλαγή επιχειρημάτων, προβολή προγραμματικών θέσεων.

Απαξιώτικές και προσβλητικές εκφράσεις μεταξύ υποψηφίων που τυχόν αναπτύσσονται στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και δημοσίως δεν μας εκφράζουν και θα τυγχάνουν της πολιτική μας αποδοκιμασίας».

Γιώργος Θωμάκος, Βασίλης Ξυπολυτάς και Αγγελική Παπάζογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here