Το Πραγματικό Προσωπείο της Δημοτικής Παράταξης του Βασίλη Ξυπολυτά!

0
1120

Είναι γεγονός ότι τα δεδομένα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλάζουν διαρκώς και με ταχύτατους ρυθμούς.

Ένας αριθμός παλαιάς κοπής Στελεχών του Συνδυασμού του 2019 «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» του Νίκου Χιωτάκη, επιστρατεύονται, για να Γεμίσουν το Ψηφοδέλτιο του κ. Βασίλη Ξυπολυτά.

Η θέση και ο ρόλος των εν λόγω Στελεχών, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, άφησε ιδιαίτερο αποτύπωμα κατά την διάρκεια της θητείας των:

-Στελέχη που δεν είχαν πατήσει σχεδόν καθόλου στο Δ.Σ. επί 4 χρόνια!

-Στελέχη που Συ-στρατεύονται μόνο και μόνο για να πάρουν την ρεβάνς της Επιστροφής στο Δ.Σ.!

-Στελέχη που δεν έχουν τίποτα άλλο πια να προσφέρουν στη Κηφισιά-Ν. Ερυθραία και Εκάλη…παρά να σπεύδουν να ασκήσουν κριτική για να μην κριθούν οι ίδιοι!

-Στελέχη που διακατέχονται από διαχρονικές εμπειρίες του Παλαιομοδίτικου και Θολού Συστήματος Χιωτάκη.

-Στελέχη χωρίς «όραμα» και «προσφορά» για την βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων στην Κηφισιά-Ν. Ερυθραία και Εκάλη.

-Στελέχη που θα συνεργαστούν με τον Βασίλη Ξυπολυτά ο οποίος:

(1)  Δεν έχει ακόμα πρόγραμμα και προσπαθεί με επικοινωνιακές φούσκες να φτιάξει δήθεν ένα πρόγραμμα βγαλμένο από τους Δημότες με ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ του κ. Κύρου Ασφή.

(2) Με την Ιδιότητα ή Επάγγελμα ως Πολιτικού, δεν μπορεί να θεωρείτε ανιδιοτελής η προσφορά του, δηλαδή να κερδίζει και να ζει από αυτό που ζητάει να τον ψηφίσουν οι Δημότες!!

-Στελέχη που θα βρεθούν μάλλον Υποψιασμένα, σε αναζήτηση του πραγματικού Προσανατολισμού του Βασίλη Ξυπολυτά, που θα τους εκφράζει αλλά και θα έχει τα Εχέγγυα, για μια εποικοδομητική Συνεργασία και ένα Ευοίωνο μέλλον για την πόλη μας.

Μερικοί Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, της θητείας Νίκου Χιωτάκη, με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ξυπολυτά:

   

   

 

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οι κάτωθι κ. Χρήστος Λούμπιας και κ. Πέτρος Σφηκάκης κατεβαίνουν για Πρώτη Φορά ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ξυπολυτά:

Ο μεν κ. Χρήστος Λούμπιας ήταν υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Νέας Ερυθραίας το 2019 και εξελέγη ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Νέας Ερυθραίας, με τον Συνδυασμό του κ. Νίκου Χιωτάκη, ο δε κ. Πέτρος Σφηκάκης ήταν υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Εκάλης το 2019 και εξελέγη με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ενωμένοι για την Εκάλη» ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Εκάλης.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Οι πρόσφατες εξελίξεις  στην Δημοτική Παράταξη του κ. Βασίλη Ξυπολυτά θυμίζουν την γνωστή φράση «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», η οποία ξεκίνησε σαν παροιμία, αλλά έγινε παροιμιακή έκφραση από το εξής γεγονός:

«Στους χρόνους του Όθωνα, υπήρχε ένας γνωστός κουρελιάρης τύπος: Ο Μανώλης Μπατίνος. Δεν υπήρχε κανείς στην Αθήνα που να μην τον γνωρίζει, μα και να μην τον συμπαθεί. Οι κάτοικοι του έδιναν συχνά κανένα παντελόνι ή κανένα σακάκι, αλλά αυτός δεν καταδέχονταν να τα πάρει, γιατί δεν ήταν ζητιάνος. Ήταν ποιητής, ρήτορας και φιλόσοφος.

Στεκόταν σε μια πλατεία και αράδιαζε ό,τι του κατέβαινε. Κάποτε λοιπόν έτυχε να περάσει από εκεί ο Ιωάννης Κωλέττης. Ο Μανώλης Μπατίνος τον πλησίασε και τον ρώτησε, αν έχει το δικαίωμα να βγάλει λόγο στη Βουλή. Ο Κωλέττης του είπε ότι θα του έδινε ευχαρίστως άδεια αν πετούσε από πάνω του τα παλιόρουχα που φορούσε κι έβαζε άλλα.

Πώς βγήκε η φράση «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

Την άλλη μέρα ο Μανώλης παρουσιάστηκε στην πλατεία με τα ίδια ρούχα, αλλά τα είχε γυρίσει ανάποδα και φορούσε τα μέσα έξω. Ο κόσμος τον κοιτούσε έκπληκτος. Και τότε άκουσε αυτούς τους στίχους από το στόμα του Μανώλη Μπατίνου:

«Άλλαξε η Αθήνα όψη, σαν μαχαίρι δίχως κόψη, πήρε κάτι απ’ την Ευρώπη και ξεφούσκωσε σαν τόπι. Άλλαξαν χαζοί και κουφοί και μας κάναν κλοτσοσκούφι. Άλλαξε κι ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»!…

Αγαπητοί Δημότες της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here